Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2015 10:22 - ??????САГАТА С МУЗИКАЛНАТА МАФИЯ ПРОДЪЛЖАВА!!! "МУЗИКАЛНИЯТ ПАРЦАЛ" САНЯ АРМУТЛИЕВА НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА?!
Автор: chavdar01 Категория: Музика   
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове:
1



Рут Колева скочи на Саня Армутлиева!

Певицата агитира съмишленици в гилдията с клип, в който определя шефката на „Вирджиния рекърдс” като „вредител за музикалния бизнес у нас”!

 


Подписка за отстраняването на Саня Армутлиева като член на УС на „Музикаутор” и като шеф на УС на ПРОФОН стартира Рут Колева. Певицата агитира съмишленици в гилдията с клип, в който определя шефката на „Вирджиния рекърдс” като „вредител за музикалния бизнес у нас”, който бърка в джоба както на своите артисти (финалистите от последните две издания на X Factor), така и на тези извън каталога на лейбъла й. „Медийният натиск, който тя успява да упражни, ощетява всички нас. Като част от „Музикаутор” и „Профон” тя разпределя едни пари от нашия труд през години и ни ограбва. Поради конфликт на интереси българските автори на музика, текст и аранжимент искаме отстраняването на Станислава Армутлиева от управителния съвет на тези две дружества”, апелира Колева във Фейсбук.

Не закъсня и отговорът на Армутлиева: „Категорично не може да има конфликт на интереси в членството ми и в авторското, и в дружеството за сродни права. Повечето от авторите, които оперират на българския музикален пазар, в момента са едновременно и артисти, и продуценти на собствените си звукозаписи или на записите на други артисти. По тази логика всеки, който е едновременно автор, продуцент и изпълнител или управлява едновременно целия пакет права, може да бъде обвинен в конфликт на интереси.
Абсурдно е да се твърди, че може да бъде реализиран какъвто и да било натиск върху музикалните медии в България, повечето от които са част от международни медийни групи и водят стриктна индивидуална програмна политика. Няма вариант репертоар на чужд артист да се търгува срещу ротации на български". /БЛИЦ/P.S.
10 МИЛИОНА НЕ СА МАЛКО ПАРИ!
ЗА ТАКАВА КРАЖБА "СЛЪНЦЕТО"-САНЯ ТРЯБВА ДА "ЛЕЖИ" В ЗАТВОРА ПОНЕ 20 ГОДИНИ!!!
А В ЖЕНСКИЯТ ЗАТВОР В СЛИВЕН КРАСТАВИЦИТЕ ЗА ТАРАТОРА ГИ ДАВАТ НАРЯЗАНИ!!!
БОКЛУЦИ!!!
ЦАЦАРОВ!!!
ПРОВЕРИ КОИ ЧЕНГЕТА СЕДЯТ ЗАД ТОЗИ "МУЗИКАЛЕН ПАРЦАЛ"!!!

image

">

КАКВО СТАВА???




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: chavdar01
Категория: Политика
Прочетен: 3963614
Постинги: 2607
Коментари: 5561
Гласове: 4831
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031