Постинг
18.05.2011 10:44 -
ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА КОЛБАСИ ТРЯБВА ДА МЕ ЦЕЛУНАТ ОТЗАД! ИЛИ ЗАЩО ЛУКАНКАТА ТРЯБВА ДА СТРУВА-6.00ЛВ.КИЛОТО?
ВСИЧКОТО МЕСО С КОЕТО СЕ РАБОТИ В МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ В БЪЛГАРИЯ Е ВНОС.ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВАМ МЕСО,А НЕ МЕСНИТЕ БУКЛУЦИ ТИП КОЖИЧКИ И ДР.ЦЕНАТА НА КОЯТО СЕ ВКАРВА МЕСОТО Е ОКОЛО 1ЕВРО ЗА КИЛОГРАМ.НЕ НАПРАЗНО ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ДУПЕТА" ОТ ГЕРМАНИЯ СЕ ПРОДАВАХА В МАГАЗИНИТЕ ВЪРХУ 4.00 ЛВ.КИЛОТО,А КАЧЕСТВОТО БЕШЕ В ПЪТИ ПО-ДОБРО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ МУ ДРУГАРЧЕТА.ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РЕАЛНАТА ЦЕНА НА ШПЕКОВИЯ САЛАМ ПРОИЗВЕДЕН В БЪЛГАРИЯ,НО БЕЗ ВЛОЖЕНИ БУКЛУЦИ В НЕГО.ЛУКАНКАТА СЪОТВЕТНО 6-7ЛЕВА,А КРЕМВИРШИТЕ ОКОЛО 1.5-2.00ЛВ.А КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО СЕГА? КОЛБАСИ ПЪЛНИ С БУКЛУЦИ НА ЦЕНИ СЪОТВЕТНО ОТ 8-25ЛВ.КИЛОТО.ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ И ДА ВИ Е СЛАДКО!!! ГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ КЛИП. http://youtu.be/Z3vty_dIP0k
Следващ постинг
Предишен постинг
Майната им!
цитирайНЕКА КУПУВАТ,ТАМАН ЩЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ПОВЕЧЕ.НО ТЪПИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НЕ ГО РАЗБИРАТ ТОВА.А И МАЛКО ПАРИ ЩЕ ОСТАВАТ ЗА СИЛИКОНОВИТЕ МАЦКИ КОИТО ПОДЪРЖАТ.
цитирайЦялата суровина е внос. Както ми каза един работник от този месокомбинат, ако колбаса не е структурен ( тоест виждат се парченцата месо и сланина в него), а е направен от някаква каша, в НИКАКЪВ случай не го яж
Карловския месокомбинат е също на Нора Ананиева
цитирайКарловския месокомбинат е също на Нора Ананиева
НЕ САМО В КАРЛОВО Е ТАКА.ДА НЕ ТИ КАЗВАМ ЧЕ ВЪВ ВИНПРОМ АЛВИНА В ДОБРИЧ ГРОЗДЕ НЕ Е ВЛИЗАЛО СЪЩО ОТ 15 ГОДИНИ,А ВИНПРОМА БАЧКА И ТО ЯКО!
цитирайКАТО ТИ ХАРЕСВА ТОЛКОВА КОМУНИЗъМА,ЗАЩО НЕ ОТИДЕШ ДА ЖИВЕЕШ В АЛБАНИЯ?
цитирай