Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2013 13:17 - Мой коментар под публикацията на antikom "Грабежът на комунистите тепърва предстои!(Стефан Гамизов)"
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5190 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 01.07.2013 17:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Всичко това е вярно, но е част от истината, с което, на практика, се прикриват истинските престъпници - грабители и унищожители! За да сме антикомунисти, трябва, не само да знаем идеологията и делата на комунистите, но преди всичко, трябва да знаем, кои и от каква раса, народност или племе са те - комунистите!?
Да започнем с идеологията и идеолозите:
Идеологията на комунизма или т.н. Комунистически Манифест, в основните си цели напълно се покрива с идеята или идеологията на Илюминати, затова и кадрите им са едни и същи и се преливат едни в други.
Ето ги тези "идеологически" цели на комунистите, на Илюминатите и на ... Световното Еврейство:
– Унищожение на нациите (народностите) и независимите държавни власти;
– Унищожение на религията (вярата и морала) и на семейството; отглеждане и възпитаване на децата от държавата, във вид на специални "социални" служби;
– Изземване на частната собственост и забрана за придобиване на частна собственост, с малки временни изключения (за да бъде целият имот в света, собственост на върха на Световното юдомасонско, сатанинско еврейство, което е реалният създател и изпълнител на всичките т.н. политически идеологии и програми, вкл. националистическите!!!)
– Отнемане на всичките традиционни и новоизмислени (за подмамване) права и свободи!
И т.н.

А за кадрите на комунизма, всеки по-прозорлив човек, може да провери и да се убеди, че: измежду по-горните степени на масонството, няма други, освен евреи; че всичките ръководители на илюминати и на Коминтерна са само евреи (вкл. крипто-евреи, т.е. прикрити евреи, които са с имена наподобяващи други народности, зад които те се крият!); Всичките Съветски болшевишки (комунистически) лидери и кадри са изключително - евреи, голяма част от които са дошли от много други страни, и се представят за всякакви други, но не и - евреи (те много добре знаят защо!)!
  Същото положение е и в ръководствата на всички други комунистически партии (а и на всички партии!), вкл. и българската, където всичките прехвалени основатели, идеолози и "герои" са евреи, като Благоев и Димитров (и поетите - революционери - Смирненски, Гео Милев, Вапцаров и т.н.!). Всички централни ръководители на БКП, цялото Це Ка и Полит-Бюро, преди и след девети септември, както и днес - на БСП, са евреи, вкл. и представяните за цигани!! като Живков. И не може да бъде другояче, защото целите на комунизма са цели на еврейството: Световна перманентна революция, т.е. световен, неспирен терор, без никакви реални права и без никаква лична и обществена сигурност (а за вяра и морал да не говорим). Ето защо днес центърът на икономическата и финансова мощ се прехвърля, от Запад (САЩ и Европа), на Изток, в комунистичеки Китай. А демократичният запад е осъден на унищожение от тези, които са го и създали, в този му вид.
А който все още нищо не знае за кадрите на комунизма, нека потърси и прочете списъците на съветските болшевишки ръководители, описани по народност, още в първите години на революцията, от двама, работещи независимо един от друг, западни кореспонденти в Русия - Виктор Марсден, кореспондент на "Морнинг пост", и кореспондентът на в. "Таймс" Робърт Уилтън. В техните списъци фигурират и малък процент "руснаци", като Ленин, Сталин, Бухарин и т.н. за които тези кореспонденти не са можели да знаят тогава, че са прикрити евреи. Които за интерсуващите се, отдавна вече са разконспирирани!

И за да е още по-ясно, ето още неколко изречения за ръководителите на света и за... "княза на този свят"):
Когато уж случайно се публикуват в пресата имена на монарси, "благородници" и изявени бизнесмени, членове на неясни световни организации, които често пъти са и измежду световния елит, като "Билдербергите", хората остават с впечатление (това е и целта), че щом в тези организации участват монарси на европейски държави и личности с престижни благороднически титли, значи тези съмнителни организации не са само еврейски, както пишат в "конспиративните теории". Но истината е много по-тревожна..
 
Всъщност в Европа, от много векове (и по-точно, от както в отделните държави или империи се споменава за робство, феодализъм и крепостничество, а и за печатане на пари!!!), по много различни, отрепетирани мафиотски схеми, организираното на юдомасонски - мафиотски принципи, сатанинско световно еврейство, е натрапило на, наистина, свободните до тогава народи, феодализма и монархиите, и евреите са се самоназначили на новоучередените от самите тях, сладки "благороднически" длъжности.
Ето затова родословията на всички монархии, ако се разгледат обективно, водят винаги до еврейски корени. (И затова монарсите се женят помежду си (и затова всики са роднини), без никакви съображения за народност или "националност", с оправдането, че го правели в национален интерес!)
Затова, например, и "освободена" от турско (а всъщност - от юдейско иго) България, няма право да избере и назначи българин за свой цар, - защото не е със "синя" ? (еврейска) кръв!?
............

Изнесеното в тези три коментара не е агитация, защото в подобна агитация няма никакъв смисъл. Агитация и то непрестанна, правят само онези, които управляват с лъжи и измами, т.е. със всякое зло!

И, който разбрал, разбрал. Който не е, има време и възможности да проверява и да анализира. А който не иска да разбере, напразно е чел тези редове.

А че малцина ще повяравт или ще тръгнат да проверяват изнесените факти, съвсем не значи, че публикуването им е безполезно, защото и единици да прочетат и научат тези дълбоко скривани истини, публикуването им ще се оправдае!

Григор Симов


...........
Ето адреса на публикацията на
antikom
"Грабежът на комунистите тепърва предстои! (Стефан Гамизов)":

http://antikom.blog.bg/politika/2013/07/01/grabejyt-na-komunistite-tepyrva-predstoi-stefan-gamizov.1125611#last_comment




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313500
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031