Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2015 22:44 - МВР-ТО ИМА ДВЕ ОСНОВНИ "ДЕЙНОСТИ"! МЕЖДУНАРОДЕН НАРКОТРАФИК И ИНТРИГИ!!! С ЕДНА ДУМА,МАФИЯ В ДЕЙСТВИЕ!!!
Автор: chavdar01 Категория: Политика   
Прочетен: 701 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИЗОГЛАВЕНИ! „АФЕРА“ ПРЕДУПРЕДИ ЕДИНСТВЕНА ЗА ЦВЕТЛИНО-ПИСАНЧЕВЦИ! БОРИСОВ, НАЛИ „ТОА ЩЕШЕ ДА ГО ШИБАШ ПРЕЗ ГАЩИТЕ“?

image
Президентът Плевнелиев: „Като се почне от Костинброд…“ – така атакува Росен Плевнелиев ДАНС в лицето на кадъра от драшково-библиотекарския кръг Владимир Писанчев, ортак на Цветлин Йовчев, бивш съветник и на президента.
НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИЗОГЛАВЕНИ, ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕМИЕР, „РЕФОРМАТОРИ“, „КУНЕВКИ“ И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ! НЕ ОТ КОСТИНБРОД ЗАПОЧВА ВСИЧКО…
„АФЕРА“ ОТ ГОДИНИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ЗА КРЪГА „ТАЙФУНИ С НЕЖНИ ИМЕНА“ В ДАНС! ПРЕДУПРЕДИХМЕ ВИ, ЧЕ ЩЕ ИМ СЪРБАТЕ МРЪСНАТА ПОПАРА.
ТОГАВА, КОГАТО ОБАЧЕ ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ ЯРОСТНО ВАДЕШЕ ФАКТ СЛЕД ФАКТ, МЪЛЧАХТЕ КАТО ПОСРАНИ.
МЪЛЧАХТЕ И ЗА КРЪВТА, И ЗА АМФЕТАМИНИТЕ, И ЗА СЪР ДЖОН, С КОЙТО ЦВЕТЛИНО-ПИСАНЧЕВЦИТЕ ОБМЕНЯХА „ОПИТ“ – ВЕЧЕ ВЕРБУВАНИ ПОКРАЙ САНДАНСКИ, И ЗА „СМС – ТЕРОРИСТА“ МЪЛЧАХТЕ, И ЗА ПРОДАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ НА ЧУЖДИ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ, И КОГАТО КЪМ „ИЗНЕСЕНИ ЗВЕНА“ ЦЯЛАТА ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ДАНС БЕ ИЗНАСЯНА НА ФЛАШКИ, МЪЛЧАХТЕ!
СЕГА ЦВИЛИТЕ И ТО НЕ ЗА ДРУГО, А ЗАЩОТО ИЗПОЛЗВАТЕ ЗЛОВЕЩАТА РАЗРАБОТКА „ЧЕРВЕИ“ ЗА ЧИСТО ПАРТИЙНИТЕ СИ ШЛЯКАНИ ЦЕЛИ. А ОГНЯНСТЕФАНОВЦИ, ДЕТО БРАНЕХА ЗАДНИЦИТЕ НА СЪЩИТЕ ДРАШКОВИ ПИСАНЧЕВЦИ И ТОЧНО ТЕ ИМ ПЪЛНЕХА САЙТА „ОПАСНИТЕ“, СЕГА ЗАРИТАЛИ КАТО ТЕЛЕ ПРЕД МАЙКА СИ ДА ГРОМЯТ И ТЕ ПИСАНЧЕВЦИ.

image
А ЧЕТИ СЕГА ПАК,ПЛЕВНЕЛИЕВ!
И ТИ СИ, БОРИСОВ, СИ ПРИПОМНИ ЗАЩО ЩЕШЕ „ДА ШИБАШ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ПРЕЗ ГАЩИТЕ“, ПЪК ПОСЛЕ ГО НАЗНАЧИ ЗА ШЕФ НА ДАНС!

13.06.2013
ЕКСЛУЗИВНО! ШОКИРАЩИТЕ „ДЕЙСТВИЯ” НА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ. ЗАЩО БОЙКО БОРИСОВ ИЗРИГВА: „ЕЙ С’А ТОА ШЪ ГО ШИБАМ ПРЕЗ ГАЩИТЕ!” ВСЕКИ, КОЙТО ГО Е ИЗПОЛЗВАЛ НЕИЗБЕЖНО СЕ ПРОВАЛЯ!
“Аз мисля, че по действията ми ще ме познаете чий човек съм” – опита се да се направи библейски загадъчен и оригинален при встъпване в длъжност вътрешният министър Цветлин Йовчев, в отговор на журналистически въпрос “чий човек е“. Всъщност „Йовчев“ и „оригиналност“ са две биещи се понятия, като при този безкрайно скучен, сив и безличен индивид неизбежно ще ни обземе тъга по Цветанов – неговите тъпизми понякога бяха забавни.
Все пак Йовчев беше донякъде честен като каза, че ще го познаем по “действията“, а не по делата, както е речено в Библията. Защото в контекста на „делата“ е заложен позитивизъм, градивност, а такова нещо от Йовчев досега не е видяно, няма и да се види.
Ако проследим хронологията на “действията” му не откриваме нищо друго, освен злоба, подлост и интригантство.
И най-важното – всеки, който го е използвал неизбежно се проваля!
Завършилият военноморското училище Йовчев явно не е бил достатъчно завладян от „магията на морето“, защото през 1993 г. намира някакви връзки и започва нов живот в НСС. Назначението му е сред първите приеми на нови служители след промените от 1989 г., първите които не са от ДС, но повечето от тях са деца и роднини на такива от ДС или в „демократичния“ юруш са събрани от „кол и въже“.

Нереализиралият се моряк започва работа в новосформирана структура за Русия, която към онзи период е почти формална, колкото да се покаже на новите партньори, че вече не сме руски протекторат. Амбициозният Йовчев е смутен от безделието, но службогонството и липсата на морални задръжки са забелязани и оценени от скоро завърналия се в същото звено хитрец Иван Драшков.
Безделието на „руснаците“ свършва, когато шеф на НСС става Атанас Атанасов. За началник на руското звено е назначен русофилът Драшков, а последни дупки на кавала там са известните днешни „герои“ – Цветлин Йовчев, Веселин Марков, Владимир Писанчев, Васил Маринов, Георги Великов и Диана Павлова.
НСС при Атанасов се опитва да претвори в дела и документи политическите идеологеми на тогавашното СДС, че КГБ причинява всички беди в България, та дори и природните бедствия.
Само че такива данни няма, а и да има най-малко споменатите „специалисти“ могат да ги разкрият. Тъй като са природно ограничени, некомуникативни и нелицеприятни, „спецовете“ не успяват да привлекат нито един качествен източник на информация. Този неуспех, обаче те вменяват на народа, който „виждате ли бил русофилски“ и започват да творят „великите“ измислици за руския шпионаж.

Неочаквано и за тях самите, измислиците им се приемат безкритично и дори оценяват положително от ЦРУ-партньорите, което окрилява полета на фантазията им. Докато пионките се сугестират от собствените си шпионски съчинения, Драшков открива неорана целина за търговия с влияние – стотици руснаци с бизнес мераци, били те законни или престъпни, опашки за визи и гражданство, и всичките с култура да плащат веднага и доволно.
Ядката на „специалистите“ се сплотява и формира затворена секта, която се проектира в центъра на всички последвали конструкции на НСС и ДАНС.

Бисера на периода „Атанасов“ е справката „анти Бонев“ (1999г), която е написана известно по чия поръчка от въпросната компания по метода „Казаци пишат писмо до султана“.
Без нито един проверен факт „спецовете“ наглаве с Йовчев съчиняват истински шедьовър на доноса.Тук блясва таланта на Йовчев да прави от пръднята боя, талант на който дължи кариерата си и днешния вицепремиерски пост. Така и не се разбра защо и как Петър Стоянов реши да използва пасквила в кандидат президентската кампания през 2001 г., но както водеше във всички социологически проучвания, неочаквано взе, че извади доноса във финалния дебат, осигури два мандата президентски удоволствия на Георги Седефчов Първанов и отключи реакцията на синия разпад.

От тук започва и черната серия за всички политици, които използват“ услугите“ на Йовчев и сектата.
Навечерието на царските 800 дни, когато всеки можеше да стане всякакъв, е време разделно за сектата и Атанасов. Драшков е обладан от мераци да оглави НСС, а за целта трябва да се измисли опасен враг и да се пренесе в жертва. Няма по-подходящ от довчерашният им гуру Атанасов, който не само вече не е нужен, а е в тежест.
Йовчевата група подхвърля незаконен запис на Филчев барабар с донос, набеждаващ генерала за подслушването. Интригата удря болнавата психика на Филчев в десетката и сътворява скандала „Бръмбаргейт“. На прокурорски произвол са подложени Атанасов и поне десетина абсолютно невинни служители – съсипани кариери, здраве и съдби, но „целта оправдава средствата“.
За отбелязване е, че тук Йовчев за малко да стане жертва на собствените си интриги. При подслушването на „Гнома“ за „заблуда на противника“ той продължава да си общува с Атанасов, но за негова беда в същия период министър Петканов влиза в алкохолен маратон и в мъглявината се затруднява да разбере, че Йовчев е едновременно и „този“ и „онзи“.
За един кратък момент Йовчев е пред уволнение, но някак си грешката е разяснена и той от „уволнен“ става „повишен“.
Драшков се разминава с директорството на НСС в полза на Иван Чобанов и като зам. директор го удря през просото за първоначално натрупване на капитала, а Йовчев постига още по-големи върхове в доносо – правенето.

Перлата на доносите от „царския период“ е съчинението „анти Бойко“, разпространено анонимно в парламента и пуснато в интернет (http://afera.bg/razsledvania/44909.html )
Обект на доноса този път е акцията за спасяването на шофьорите в Ирак, която ако не беше завършила толкова трагично, някой ден можеше да стане нелош сценарий за комедия върху шпионска пародия. Свидетели твърдят, че
Бойко Борисов – тогава гл.секретар на МВР, когато разбрал кой е автора на доноса и съпътстващите SMS-и, е изригнал: “Ей с‘а тоа шъ го шибам през гащите!!!“.
Не е известно какво точно се е случило между обекта и субекта на доноса, но вида на доносника след това е подсказвал, че нищо чудно Бойко да е изпълнил заканата си.
Оттогава слуховете причисляват „шибаният през гащите“ към „левият отбор“ , а „действията“ му са сляпо изпълнение на всякакви поръчки и прищевки на банкянския тарикат.
Чобанов дава простор и поощрява Йовчев да залъгва американците със свободни съчинения, защото си въобразява, че дивидентите ще са за него, но същевременно показва ирония и неглижиране на творчеството му. В резултат си навлича Йовчевата омраза, а самият Йовчев си спечелва репутация на най-голям приятел на САЩ.

Ако някой следващ „Уикилийкс“ разкрие как Йовчев е нарисувал в посолството на САЩ всички до които се е докоснал ще настане цирк -драма, невероятен.
Всъщност, прочетохме само раздела за Бойко Борисов, което поражда съмнение, дали „Уикилийкс“ не „лийка“ избирателно? Предоверяването към „спецовете“ и подценяването на подмолността им коства кариерата на Иван Чобанов, който през 2007 г. е заточен на „отговорен“ пост в сърцето на Африка.
Най-сетне Драшков със заместници Йовчев и Марков оглавяват НСС при министерстването на Румен Петков. Плъзва слух, че назначенията са купени, настава вакханалия на набеждаването и изнудването, замирисва и на амфитамини.
За краткото си властване в този формат тройката забърква аферата „Цирконий“.
Румен Петков, осигурява решението на МС и поема политическия риск за безумието, но вместо благодарност получава от американците включване в списъка на нежеланите в САЩ лица, а малко след това дерайлира политически, за да стигне до днешното си положение на „харесвам-не харесвам Йовчев“ и „най-искам оставката на Станишев”.

Краткия престой на Йовчев в ДАНС-1 е запълнен с „действия“, които сериозно разклащат новосъздадената агенция.
За Йовчевите „действия“ в ДАНС-1: анонимният сайт „Опасните новини“, делото „Галерия“, подписката „Татяна Дончева“ е писано много, но от толкова много мнения и посоки се размива същността. Taкa че, накратко:

- Йовчев е един от създателите и основният дописник в „Опасните новини“.
Целта е да се руши авторитета на ДАНС и да се тормози Петко Сертов, който се врътка, цупи, не прави и не казва нищо категорично, но дава достатъчно сигнали, че с произвола на Йовчевата компания е свършено. За по-голяма категоричност Алексей Петров раздава келембаши, но това е друга тема.
- Йовчев е главният идеолог на скандалното дело „Галерия“, докато Писанчев е само прост, ама наистина много прост изпълнител.
Целта на делото е двустранна. Веднъж – да се подведе Петко Сертов да разреши експлоатация на СРС, за които няма законово основание и това да се използва някой хубав ден срещу него. Защото „ Опасните“ определено е подлост, но не и престъпление по НК, както също е пресилено и помията, която Йовчев сътворява в „Опасните“ да се оценява като изтичане на държавна тайна. И втората цел е, чрез подслушването да се документират известни, съвсем нормални, човешки връзки между бивши и настоящи служители на ДАНС, политици и журналисти, които при аварийна нужда вкупом да бъдат набедени за „Опасните“. Или накратко – Йовчев е подвел Сертов да се подслушват БГ граждани, журналисти за деяние, което самият той извършва в същия момент.

Само че това вече е престъпление по НК, за което някой ден Йовчев ще плати цялата сметка.
Делото “Галерия“ по-късно е разсекретено по нареждане на Б.Борисов, който си фантазирал, че може да го използва антистанишевски, но и до ден днешен то не е видяло бял свят.Това последното е за информация на „Репортерите без граници“.
- Йовчев е инициаторът и организаторът на подписката – провокация, уж срещу Татяна Дончева, а Драшков само дава съгласие и поема отговорността, за което правилно е уволнен от Станишев.
(Същият този Станишев, който днес запецва, защитавайки изумителните назначения на Йовчев и Пеевски – другият „преди лош – днес добър“).
Целта на подписката е да се демонстрира с каква голяма подкрепа се ползват заговорниците и че виждате ли, как без тях агенцията няма да я бъде. Подписите са събирани чрез груба манипулация на служителите от „правилните“ дирекции, на които Йовчев е проповядвал небивалици за „деструктивната роля на Татяна Дончева“ на групови психо-сеанси, като в края на сеанса „всички, които искат да защитят името на агенцията“ е трябвало „доброволно“ да се подпишат в подписката. Хората правилно са оценили, че ако откажат и сектата надделее в конфликта, ще се сблъскат с пословичната й злоба и отмъстителност и волю-неволю повечето се подписали. Оказват се прави – участниците в подписката нямат никакви проблеми в ДАНС-1, а всички, които не са се подписали по-късно са отстранени от Йовчев.

Връщането на Йовчев като председател на ДАНС-2 от Б.Борисов може да се обясни само със заблудата, че трудно ще си намери по-покорен човек от „шибаният през гащите“.
Това се използва от Драшков, който си въобразява, че ако пробута Йовчев, самият той ще играе сив кардинал и мобилизира всичките си връзки и доста пари в тази посока. Междувременно обаче, Йовчев е защитил някаква безсмислица като дисертация в УБИТ(Университет по библиотекарство и информационни технологии, накратко ”Библиотекарският“), вече се изживява като капацитет над капацитетите, вместо благодарност изпитва злоба към създателите си и е твърдо мотивиран да играе своя игра.
Стоян Денчев, ректорът на УБИТ- безспорен капацитет, но същевременно мултак и агент на ДС (категории, които довчера Йовчев анатемосва), е новият му гуру – по–надежден, по-щедър и най-вече умеещ да гъделичка пословичния нарцисизъм на Йовчев.
По-късно УБИТ раздава докторски научни титли на всички приближени на Йовчев, а масрафа е платен от бюджета на ДАНС. Сигурното е, че сега ДАНСинг – докторите дори няма да могат да повторят заглавието на собствените си дисертации, камо ли да възпроизведат съдържанието.
И като е станало дума за „наука“, има един цирей наречен фонд „Научни изследвания“, който е пред спукване и скоро ще разкрие симбиозата “Служби – злоупотреби – пари-власт“.
Така, че черната серия на заложилите с картата „Йовчев“ продължава. Йовчев въвлича с ентусиазъм ДАНС във всички безобразия и глупотевини, съпътстващи разрушителния рейд на ГЕРБ във властта. ДАНС се заплита в каскада от скандали, най- известният (но не и най-вредоносният) от които е „Мишо бирата“.
След този скандал Б.Борисов вече никога не чува любимата си дума „конгречюлейшън“, а незабравимият Уорлик малко след това е отзован преждевременно и сменен от посланик, на която и ресорните журналисти забравят името.

Скандалът получил популярност като „Мишо бирата“, всъщност е вследствие от скандалното дело “Шимпанзе“, заведено на митническия шеф Ваньо Танов.
Очевадни са сходствата в скандалите „Гном“ и „Шимпанзе“ над които виси Йовчевата сянка.

Като се започне от псевдонимите, осмиващи физическите качества на обектите, поръчковия, незаконен характер на делата и контролираното изтичане на СРС в медийното пространство с цел предизвикване на политически скандал – всичко това издава почерка на едни и същи професионални интриганти.
Йовчев и Драшков взаимно се оплескват с доноси на тема “Кой изпи бирата на Мишо?“, а Б.Борисов в траур от загубата на рейтинга си и външнополитическата подкрепа, няма какво друго да направи освен да натири и двамата.
Всъщност Йовчев съвсем не е натирен – той пробутва своите аватари в ръководството на ДАНС, запазва си пълен достъп до масивите на агенцията и осъществява следващия си погром, този път в
Президентството, като началник на кабинета на Росен Плевнелиев.

В интерес на истината Президентът показа най – бърз рефлекс и се освободи от интриганта, което подсказва, че съвсем не е такъв льольо на какъвто прилича. Но колкото и да е бърз Плевнелиев, Йовчев вече е успял да се въоръжи с информацията за офшорните му далавери и сега всеки може да прочете в мрежата разкритията с много истина и малки, но качествени Йовчеви добавки.
Всеки можеше да бъде по-добър министър на МВР от Цветан Цветанов с изключение на Цветлин Йовчев. Той ще бъде още по-лош, само че ще направи провала по много академичен начин.
Йовчев няма да чете СРС-та в парламента, няма да бълва безсмислици за всяка кокошкарска акция на МВР и няма да води идиотски спорове със съдебната власт.

Вече декларира, че няма да се намесва в оперативната дейност, но за да е така в МВР трябва да им главен секретар, а такъв няма.
Всъщност има, но се казва Светлозар (Зетко – баретко) и най-големият му успех е, че досега не е казал нито дума. Все някога ще проговори и тогава всички ще разберат за какво иде реч…

Йовчев декларира и че ще спре масовото подслушване, но само ще го направи още по-поръчково, чрез аватара си в ДАТО Цветан Китов без да носи отговорност.
Йовчев ще стартира на пръв поглед необходими реформи и въпреки това ще се провали, както се е провалял навсякъде досега. Градацията на провала ще се случи в хронологията: хаотични и прибързани реформи – нагнетяване на напрежение – разпад на последните функционални връзки, поради които системата все още някак си функционира – прехвърляне на вината на ръководния състав – масови чистки и назначения на себеподобни – прехвърляне на интригите и напрежението в МС – опит за настаняване в следващ политически лагер с аргумента “Аз работя за вас отвътре“.
Освен ако някой преждевременно не покаже вратата на Йовчев , ама надали.

Йовчев ще провали и правителството и БСП, както е провалял всеки, който го е използвал.
БСП трябва отсега да забрави за гласоподаватели сред настоящите и бивши служители на МВР и целия сектор „Сигурност“ ( ДПС това не ги вълнува, техния електорат не е там).
Йовчев ще се провали не защото е неграмотен и ограничен като Цветанов, а просто защото е болен. От какво точно и колко тежко – по „действията“ му ще познаете!
Агент ХХХХХХХХХ

На 13 юни 2013 година АФЕРА публикува: „ЕКСКЛУЗИВНО! КРЪВ И АМФЕТАМИНИ. ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ СТОИ ЗАД СМС-И, ИЗПРАТЕНИ ДО ДЕПУТАТИ: „НЕ РОВЕТЕ В СЛУЧАЯ С ОБЕЗГЛАВЕНИТЕ ШОФЬОРИ В ИРАК!”:
Новият вътрешен министър Цветлин Йовчев стои зад изпратените скандални СМС-и до ексдепутатите Наско Рафайлов и Владимир Дончев, които те получават след избухналия скандал, свързан с разпространен анонимен доклад от службите, озаглавен: „Истината за убитите български шофьори в Ирак”. СМС-заплахите депутатите получават в една късна вечер и текста гласи – да не ровят в случая с обезглавяването на Ивайло Кепов и Георги Лазов в Ирак. Службите установяват, че СМС-ите са изпратени от телефона на мъж, с когото на семейни начала живее сестрата на контраразузнавача Цветлин Йовчев. Служителите, разкрили Йовчев, по-късно са уволнени от ДАНС, а Цветлин Йовчев е назначен за шеф на ДАНС. Иван Драшков го нарича „мило” – „СМС – терориста”.
На 13 юли 2004 година българските шофьори Ивайло Кепов и Георги Лазов са обезглавени в Ирак. Години по-късно, след атентата на бургаското летище „Сарафово”, тогавашният външен министър Николай Младенов, чийто кум е експремиерът Бойко Борисов, коментира: „Страната ни е била обект само на още два реализирани терористични акта – нападението на военната ни база в Кербала и екзекуцията на шофьорите от Пиринско.”
Официалните внушения и тогава, и по-късно са, че иракски терористи от „Ал Кайда” са отвлекли и обезглавили българските шофьори.
През 2004 година главен секретар на МВР е Бойко Борисов. Борисов като един дежурен „Рамбо”, с одобрението на тогавашния президент Георги Първанов, хуква да спасява българите.
През пролетта на 2005 година, осем месеца по-късно, в пощенските кутии на политици, депутати, властници и медии бе пуснат анонимен доклад, очевадно писан от лице, свързано със спецслужбите, озаглавен: „„Истината за убитите български шофьори в Ирак”.
Тогава се осмеляват да го публикуват единствено сайта АФЕРА, сайта БИВОЛЬ и в. Седем.

Публикуваме отново пълния текст на анонимния доклад, за да стане ясно защо след изтичането му следват шокиращи събития, свързани с обявения за нечуван и невиждан „спец” от Станишев, Орешарски и ДПС – новият министър на МВР Цветлин Йовчев:
„Причината за отвличането и убийството на българите са неуредени сметки от наркобизнес. Историята започва с показните убийства на няколко знакови фигури в търговията с наркотици в България. Официално поръчителите са неизвестни и едва ли някога ще станат публично достояние, но можем да се досетим, ако проследим кой зае мястото им.
Така се създаде и новата мафиотска организация, която стана причина двамата българи да загубят живота си в Ирак.
Тя се превърна в един от основните доставчици на синтетични наркотици в Близкия изток.

Дрогата се произвежда във фабрика в близост до Кулата. Съдружници в нея са собственикът на ресторант „Кошарите“ – Константин Динев, (близък до покойния Мето Илиенски и Георги Илиев), синовете на бившият иракски посланик в България Мохамед Амин – Бленд и Сиад, и членовете на ВПС на БСП Тихомир Стойчев – бивш директор на НСБОП (освободен заради връзки с покойния Филип Найденов – Фатик).
Суровината за производство се доставя от ливанеца Адел Саркиз / Б.Р. – СЪЩИЯТ, С КОГОТО Е СВЪРЗАН СТАНИМИР ФЛОРОВ В РАЗРАБОТКИТЕ „АРАБИТЕ“ И „АЛЧНИЯ“/, а готовата продукция се транспортира за Ирак чрез автовози на фирма в Благоевград. Дрогата се укрива в тайници на превозваните автомобили и ремаркета. Безпрепятственото преминаване на границата е дело на Тихомир Стойчев, чрез мрежата от служители в Агенция „Митници“ и МВР. Дистрибуцията и продажбата на наркотици се извършва от иракчаните д-р Хайрала Салех и Хасан Санджари. Парите получени от сделките се „изпират“ в казино „Елит“, което е собственост на същите лица, притежаващи фабриката, и на иракчанина Махер Хасан /Б.Р. СЪЩИЯТ, С КОГОТО Е СВЪРЗАН СТАНИМИР ФЛОРОВ В РАЗРАБОТКИТЕ „АРАБИ“ И „АЛЧНИЯ“/ – съдружник на Мето Илиенски.
Разбира се, така действащата схема се ползва както с политически, така и също и с протекции от страна на МВР и лично на главния секретар Бойко Борисов.
Неговото протеже – директорът на РДВР – Благоевград Богомил Янев – не позволява разследване на цитираните по-горе араби, въпреки многобройните сигнали.
Живеещите в гр. Сандански Бленд и Саад Амин наред с наркобизнеса многократно демонстрират незачитане на законите – от хулигански прояви до криминални престъпления като открито заплашват полицейските служители.
Подобно е поведението на Хайрала Салех, зад когото стои зам-директорът на НСС, близък до Тихомир Стойчев и личен познат на покойният Фатик. (Няма да е изненада, ако отношенията със Салех са прикрити и той е записан като доносник и на службата). Възползвайки се от протекциите на службата за сигурност, той притиска свои конкуренти в бизнеса и ги заплашва открито, че могат да бъдат изгонени от България само ако се обади по телефон на ген. Чобанов. (Тогава шеф на НСС – бел. р.).

Същите покровители осигуряват контакти на Салех с оръжейни търговци, с които той преговаря от името на НСС.(Собствениците на няколко държавни оръжейни фирми се чувстват доста объркани).
Чрез лично предани служители на МВР главният секретар Б. Борисов притиска конкурентните групировки в наркобизнеса.

Информацията за това кой и как да бъде ударен се подава от Тихомир Стойчев и от един бивш шеф на Отряда за борба с тероризма, който ръководи и престъпна група за „мокри поръчки“. (Кой ли застреля толкова професионално Фатик и защо ли имаше толкова противоречия между първоначалните показания на свидетелите и официално обявеното от главния секретар на МВР?).
Всичко действаше като добре смазана машина, докато типично по арабски братята Амин не се скараха за пари с Хасан Санджари. Хайрала Салех застана на страната на братята Бленд и Саад. Между другото, по времето, когато отношенията им бяха добри, покровителите от НСС и Бойко Борисов уредиха Санджари да бъде приет в президентството и МВнР. След като се наложило да почака във Външно министерство повече от час, разяреният иракчанин се е разкрещял: „Какво си въобразявате? Само да реша и ще избия войниците ви в Ирак!“. (Може пък да се опитал впоследствие?)
След възникналия скандал с неуредените бизнесотношения Санджари неколкократно отправя заплахи, като иска да му бъде изплатена значителна сума. Тъй като няма резултат, той отвлича камионите, превозващи поредната пратка, заедно с шофьорите, работещи за Бленд и Саад с искане за откуп.
Похитителите са търсели точно тези българи. Защо ли информацията бе укрита?
Водят се неколкодневни преговори без резултат. (Собственикът на камионите и автокъщата в Благоевград е имал информация за отвличането няколко дни преди официалното съобщение. Два дни след това той прекрати дейността си.)
Разгневеният Салех решава да включи „тежката артилерия“ – Борисов и Чобанов. (Последният не е изцяло „в час“. През цялото време е воден за носа от заместника си.) Под ръководството на Бойко Борисов е разработен план за действие. (Интересно защо министър Петканов /б.р. – по това време вътрешен министър е Георги Петканов/ не е запознат?). Пред президента Първанов е изложена версията, че НСС разполага с информация къде похитителите държат българските заложници. (Естествено, Хайрала Салех познава добре съдружниците си и е в състояние да уреди освобождаването им срещу откуп.) Държавният глава е убеден от Борисов и Чобанов да одобри план за освобождаването на шофьорите като предоставя правителствения самолет и съдейства за отпускане средства от БНБ.

Комична ситуация?!
Едната страна в мафиотския сблъсък взема пари от държавата, за да уреди отношенията си с другата. (Не трябваше ли Парламентът да одобри това?). Разбира се, участниците от българска страна Първанов, Борисов и Чобанов са си направили и друга сметка – да станат национални герои. Между другото, преди заминаването са подготвяни ордени като дори Борисов е организирал бляскаво посрещане с пресконференция.
За Ирак потегля българска група, ръководена от Бойко Борисов, в която е и покровителят на Хайрала Салех от НСС. В нея са включени служители на СОБТ. (Има ли заповед на министър Петканов?) Не е ясно точно кога и на кого е хрумнала идеята да нападнем Санджари, да освободим шофьорите и да си разделим парите за откупа. Доста тъп екшън сценарий, изцяло в стила на главния секретар.
Атаката се проваля. Равносметката е ранен служител на СОБТ. (Пълно медийно затъмнение).
Вбесеният Санджари продава заложниците на групировката на Ал Заркауи, а нататък е известно. След това по заповед на Бойко Борисов е отправено силно внушение към всички, които имат отношение по случая да мълчат. (Така де, нали го очаква политическа кариера. Не може да я рискува заради някакви си шофьори). Дори и съпругите на убитите шофьори престанаха да питат. (Заплашени са, че нещо ще се случи с децата им).
Хайрала Салех на всеослушание обявява, че е награден с държавно отличие от президента Първанов. Може би заради убийството на българите?
Братята Амин строят нова фабрика за каптагон. Двамата са толкова нагли, че отправят открити заплахи срещу лидери на СИК и ВИС. Назрява нов конфликт и възниква въпросът, кой ще е жертвата сега. Може би отговорът е в това, на чия страна ще застанат Борисов и марионетките му в МВР“.

След изтичането на шокиращата информация, тогавашните депутати от НДСВ Наско Рафайлов и Владимир Дончев в една късна вечер, в 21,14 часа, получават заплашителни СМС- и да спрат да ровят в случая с обезглавените шофьори Ивайло Кепов и Георги Лазов. Това, което и ДО ДНЕС ОСТАВА СКРИТО ОТ МЕДИИТЕ Е, ЧЕ СЛУЖБИТЕ РАЗКРИВАТ КОЙ СТОИ ЗАД ТЕЗИ СМС-И.
Тогава ексдепутатът Наско Рафайлов твърди, че според него заплахата била пряко свързана с анонимния доклад, който е постъпил вече в парламентарната комисия. Рафайлов обаче византийски измества наопаки целта на СМС-ите, коментирайки тогава пред медиите: „Аферата твърде бързо отшумя, а авторите й биха искали това да не става, да се припомни кои лица са визирани вътре и да се накърни техният имидж“.
Все пак Рафайлов тогава е депутат от управляващото мнозинство на НДСВ, чийто главен секретар на МВР е… Бойко Борисов.

Службите обаче си свършват работата и разкриват, че зад заплашителните СМС-и изпратени до депутатите – да забравят случая с обезглавените шофьори в Ирак – стои мъж, който живее на семейни начала със сестрата на … контраразузнавача Цветлин Йовчев. СМС-ите са изпратени от телефона на мъжа на сестрата на Йовчев и това е установено.
Разкритието обаче потъва в абсолютен мрак. Самата мръсна и зловеща амфетаминова драма с Ивайло Кепов и Георги Лазов по всички начини и благодарение на всички институции е заметена под килима.
Целта на СМС-ите, изпратени от телефон на близък до Цветлин Йовчев, целят очевидно Йовчев да цака по някакъв начин … Бойко Борисов.
Борисов разбира, че СМС-ите изтичат именно от Цветлин Йовчев.
Иван Драшков дори „мило” ползва прозвището за „ученика” си Цветлин Йовчев, наричайки го „СМС-терориста”.
По-късно, когато Бойко Борисов става министър – председател точно той връща Драшковия кръг начело на ДАНС и прави Цветлин Йовчев шеф на ДАНС.
Още тогава АФЕРА писа, че над Борисов е бил осъществен натиск от американците да въдвори по върховете на ДАНС именно Драшковия кръг. Връзките на американците с амфетамините и циркония са в симбиоза точно с кръга на Драшков, Цветлин Йовчев и компания.

Борисов ги назначава на високите постове в ДАНС. Днес същите лица от същия кръг отново са избрани да оглавяват отново МВР и ДАНС.
По-късно, когато Драшково-Цветлин-йовчевият отбор овладява ДАНС, служителите, които са разкрили, че заплашителните СМС-и идват откъм Цветлин Йовчев, са уволнени.
Аферата „Кепов – Лазов” крещящо показа, че службите ни за сигурност не само са пробити, но и обслужват трафик на амфетамини. Прокуратурата по онова време се ръководи от Борис Велчев и остава глухоняма.
Тогавашният вътрешен министър Соломон Паси лъже нагло: „С терористи не преговаряме”. В същото време не друг, а Борисов хуква в „екшън план” да оправя амфетаминовите бакии, за които и тогава, и по-късно ВСИЧКИ, ОПЛЕТЕНИ КАТО В СВИНСКИ ЧЕРВА, мълчат.
Правителствен самолет лети с Бойко Борисов начело, носейки … 30 000 долара откуп, като че ли едната наказателна бригада откупва „ресто” от другата.
Борисов вече се вижда като герой, спасил шофьорите, неслизащ от първите страници на вестниците, но „мисията” се проваля и последва ПЪЛНО ТАБУ НАД АФЕРАТА С ОБЕЗГЛАВЕНИТЕ ШОФЬОРИ.
След изтичането на анонимния доклад, в който се описват амфетаминовите връзки на Борисов, самият той коментира пред медиите: „Знаем откъде е дошло писмото. Това са мишоци, а на единия от тях му секна контрабандата в Петрич и сега търси нови връзки“. Борисов обаче не обелва и дума, че друг „мишок“ – бъдещият шеф на ДАНС Цветлин Йовчев е пращал заплашителните СМС-и в качеството си на служител на НСС!

Днес „СМС – терориста” Цветлин Йовчев е назначен за министър на МВР като за него се ръсят от всички страни комплименти какъв „спец” бил.
Колко голям „спец” е проличава от самия факт, че действа с изпращането на СМС-ите като петокласник от помощно училище – и ползва мъжа на сестра си. Което не би си позволил и последният редник от Люлинска бригада.
Години наред ДАНС работи под амфетаминова завеса. Всички онези служители, които знаят и се опълчват, че службите ни са пробити – напускат, или са уволнени от ДАНС.
Петко Сертов на края на кариерата си в ДАНС признава пред близък кръг: „Не мога да си гледам лицето в огледалото, помагайте!”, зовейки за помощ – пробитите и продажни високопоставени дансаджии да бъдат разобличени.
Цветлин Йовчев минава през всички властови спец.висини по времето на ГЕРБ. Днес е пак „спецът”, този път на ДПС и Станишев в правителството „Орешарски”.
Истината за амфетаминовата мафия в службите е погребана с обезглавените български шофьори.
Защото в тази СИМБИОЗА всички са взаимосвързани – и Бойко Борисов, и БСП, и ДПС, и техните „спецове” от спецслужбите, които се продадоха на американците, заради мръсно „контролирания” от тях нарко-трафик.

Afera.bg




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: chavdar01
Категория: Политика
Прочетен: 3963363
Постинги: 2607
Коментари: 5561
Гласове: 4831
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031