Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2015 11:45 - И ГЕРМАНЦИТЕ НАЙ-НАКРАЯ РАЗБРАХА ЧЕ ЗАПОРОЖКАТА МАФИЯ В УКРАЙНА НАЧЕЛО С ПОРОШЕНКО,ЯЙЦЕНЮК И КЛИЧКО ГИ "ВОДИ ЗА НОСА"!!
Автор: chavdar01 Категория: Политика   
Прочетен: 544 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Фрайтаг": Дилетанти водят Украйна към гибел!!! Мошеници доизлапват на хапки онова, което е останало!   Берлин, Германия image Германският вестник "Фрайтаг" (Freitag) излезе с остър критичен материал срещу властите в Киев, назовавайки ги "олигарси, дилетанти и мошеници". "Примерът на Украйна доказва, че епохата на капитализма е изживяла времето си. Това в Украйна не е капитализъм, а бизнес кампания, заменила достойните кадри с мошеници, които доизлапват на хапки онова, което е останало", се казва в статията, озаглавена "Честна компания"."Украйна - това е образцов съвместен проект на САЩ и ЕС, илюстрираща техните ценности, като се започне от президента-олигарх, който не се свени да приема в армията фашисти, тероризиращи народа, мине се през премиера, работещ от дълго време в полза на САЩ, и се стигне до боксьора, станал кмет на Киев".В материала се критикува остро и назначението на бившия грузински президент Михаил Саакашвили, когото украинският президент Петро Порошенко постави начело на т.нар. "консултативен международен съвет за реформи", чиято задача официално е да прави предложения и препоръки по реформите в страната.

"Последното попълнение е престъпник, какъвто се явява бившият президент на Грузия Михаил Саакашвили, намерил убежище в страната на измамниците - САЩ. Неговата задача ще бъде да координира доставката на оръжие за Украйна с цел изостряне на гражданската война", пише "Фрайтаг".

Трябва да се отбележи, че през последните месеци още трима души от бившия грузински елит получиха министерски постове в украинската администрация. Всички те са близки до Саакашвили, срещу когото в родината му текат дела за злоупотреба с държавни средства и превишаване на президентските правомощия."Председателят на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер, немският финансов министър Волфганг Шойбле и други европейски политици ще хвърлят съглашението за мир в пропастта, ако и в бъдеще продължат да общуват с политиците, управляващи в момента Украйна", се отбелязва в заключение в материала на германският седмичник. /БЛИЦ



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: chavdar01
Категория: Политика
Прочетен: 3963124
Постинги: 2607
Коментари: 5561
Гласове: 4831
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031