Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2016 21:07 - ВИЖТЕ КАК БЪЛГАРСКИТЕ "НЕЗАВИСИМИ " МЕДИИ НИ ПОДНАСЯТ ИНФОРМАЦИЯТА И КАКВА Е ТЯ ВСЪЩНОСТ!!! ПОДЧЕРТАЛ СЪМ РАЗЛИКАТА?!
Автор: chavdar01 Категория: Политика   
Прочетен: 3247 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 19.04.2016 22:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Руското външно: НАТО и ЕС сами създават вятърни мелници, а после се борят с тях. Москва вече не може да работи с пакта и съюза, както досега, предупреди говорителката на ведомството Мария Захарова Публикувано: 19 апр. 2016, 17:01 | Обновено: 19 апр. 2016, 17:01   Москва, Русия image НАТО и Европейският съюз се дискредитираха и затова Москва вече не може да работи с тях, както досега. Това заяви официалният представител на външното министерство на Русия Мария Захарова, съобщава РИА „Новости”.„Няма никаква възможност да се работи както досега, просто няма такава възможност”, заяви Захарова.

Тя обясни, че през последните години „ние се убедихме в това, че на нашите западни партньори не може да се разчита”, както и в това, че не вземат решенията си самостоятелно.

„С тях просто не може да се работи без проблеми, както преди. Те се дискредитираха. Не заради това, че ни наказват, че сме направили нещо неправилно. Въпросът е в самите нас – най-сетне осъзнахме, че с хора, които те лъжат и те предават, просто не може да се работи, както преди”, каза Захарова.

Освен това Захарова посочи тревожната тенденция, че Западът се бори с мними заплахи и не обръща внимание на реалните. „Най-страшното не е това, което те се опитват да направят с нас. Най-страшното е, че целият потенциал на САЩ и ЕС е насочен към борба с вятърните мелници – заяви тя. – Първо за създаване на вятърни мелници, а сетне – за борба с тях.

Както в същото време според нея „реалните заплахи, които поглъщат хората”, вече се виждат. „Но те изобщо не се замислят, че това чудовище трябва да бъде спряно”, подчерта Захарова.

Превод: БЛИЦ
..........................................................................



Захаровой тревожно от того, что Запад путает реальные и мнимые угрозы. image  
Запад борется с мнимыми угрозами, не обращая внимания на реальные, отметила
официальный представитель МИД России Мария Захарова. И это, по ее мнению, тревожная тенденция.

"Самое страшное не то, что они пытаются сделать с нами. Самое страшное, что весь это потенциал США, Евросоюза направлен на борьбу с ветряными мельницами, — цитирует Марию Захарову РИА Новости. — Сначала на создание ветряных мельниц, а потом на борьбу с ними".

При этом Москва уже сейчас видит "реальные угрозы, которые пожирают людей".

Правда, оговорилась Захарова, никакой возможности вести дела с НАТО и Евросоюзом, как это было раньше, нет. Они себя дискредитировали, пояснила российский дипломат.

!!!Коснулась Захарова и бывшего американского посла в Москве Майкла Макфола.

"Предыдущий посол США Майкл Макфол был антипримером того, как должен себя вести посол в той стране, куда отправило государство. Когда в первые дни своего пребывания вместо того, чтобы прийти познакомиться с коллегами из МИД, встречаешься с оппозицией – это неуважение к государству, в которое ты приехал", — пояснила Мария Захарова.

Ответила Захарова и на вопрос о коррупции на Смоленской площади.

"Как любой организм, не могу сказать что наш является абсолютно здоровым, но я не могу привести примеры, что кто-то выявлен, группы какие-то и так далее", — отметила она.

Все сотрудники министерства иностранных дел проходят проверки Счетной палаты, тщательно декларируют доходы и предоставляют справки о материальном положении на себя и всех членов семьи, пояснила Захарова. В министерстве также работает отдел, осуществляющий соответствующий контроль!!!

Вести ру.

 
image

ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ЗА БГ-МЕДИИТЕ!




Гласувай:
4



1. apostapostoloff - Чунким някой го е еня,
19.04.2016 21:32
какво иска Москва...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: chavdar01
Категория: Политика
Прочетен: 3983155
Постинги: 2607
Коментари: 5561
Гласове: 4831
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930