Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2017 21:23 - ТОВА СА НАРОДНИТЕ ГРАБИТЕЛИ НА ПЪРВО НИВО!!!-6
Автор: chavdar01 Категория: Политика   
Прочетен: 2696 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 № Име Длъжност Месторабота Констатация
1 Айлин Лютфи Дахилова- Василева Началник на кабинета Министерство на младежта и спорта Не е декларирала за себе си и съпруга дадено обезпечение - договорна ипотека в размер на 110 000 лв., върху урегулиран поземлен имот - 608 кв.м., ведно с построената в същия имот двуетажна масивна жилищна сграда в курортен комплекс Белчин бани, общ. Самоков, както и за съпруга - доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 893 лв.
2 Албена Славова Илиева Съдия РС - ГР. ВАРНА Подала уведомление. Не е декларирала солидарно задължение по договор за рефинансиране на банков кредит в размер на 70 341 евро, в полза на физическо лице, обезпечен с договорна ипотека върху съсобствен с физическото лице апартамент с площ от 101,650 кв.м. в гр. Варна.
3 Албина Алексеева Анева - Томова Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Движение 21" Подала уведомление. Не е декларирала доходи в размер на 24 620 лв. от друга стопанска дейност, както и данни за съпруга - придобиване на гараж с площ 21 кв.м. в гр. Благоевград и вилна сграда с площ 49 кв.м. в с. Бистрица, общ. Благоевград.
4 Александър Димитров Паунов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Комунистическа партия на България" Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на 1/4 ид.ч. от нива с площ 9 213 кв.м. в землището на гр. Златарица.
5 Ангел Николаев Ганев Извънреден и пълномощен посланик МВнР - посолство на Република България в Република Беларус Не е декларирал данни за съпругата - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 2 138 лв.
6 Ангел Николов Батаклиев Член на контролен орган на политическа партия ПП "Българска социалистическа партия" Подал уведомление и финална декларация през 2016 г. Не е декларирал данни за съпругата - притежаван лек автомобил "ПЕЖО 206".
7 Ангел Пенчов Геров Кмет Община Пирдоп "Подал встъпителна декларация и уведомление през 2016 г. Не е декларирал притежаван урегулиран поземлен имот с площ 472 кв.м. в с. Чавдар, общ. Чавдар, както и данни за съпругата - придобиване на дялове в ""ИНДСТРОЙ"" ЕООД, ""ХИМГАРД И СИЕ"" ООД и ""ГАЗТРЕЙД-ПИРДОП"" ООД, гр. Пирдоп.
"
8 Андрей Викторов Бунджулов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "АБВ" (Алтернатива за българско възраждане) Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 016 лв.
9 Андриян Георгиев Петров Заместник - областен управител Областна администрация - Смолян Подал уведомление. Не е декларирал доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 3 577 лв. и доходи от друга стопанска дейност в размер на 5 326 лв.
10 Анета Боева Пачкова Прокурор РП – ГР. ЛОВЕЧ Не е декларирала данни за съпруга - доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 5 560 лв.
11 Антоанета Георгиева Панчева Прокурор СГП Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ПАНЧЕВ-1969" ЕООД, с. Мусомища, общ. Гоце Делчев.
12 Антон Велиславов Величков Заместник - изпълнителен директор Българска агенция по безопасност на храните Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 5 068 лв.
13 Антония Андреева Баева Следовател ОСO в ОП БУРГАС Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дворно място с площ от 1 050 кв.м., заедно с изградените в имота: етаж от двуетажна жилищна сграда - 136 кв.м, три стопански сгради с площ от 60 кв.м., 29 кв.м. и 17 кв.м.; гараж със склад - 35 кв.м., находящи се в гр. Сунгурларе.
14 Антония Христова Енева - Спасова Прокурор РП – ГР. КАЗАНЛЪК Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на апартамент с площ от 52,350 кв.м. в гр. Несебър.
15 Асия Иванова Гонева Член на Надзорен съвет Национален осигурителен институт Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 050 лв.
16 Атанас Генов Балкански Кмет Община Съединение Не е декларирал данни за съпругата - задължение към юридическо лице в размер на 26 000 лв.
17 Атанас Симеонов Иванов Съдия РС - ГР. БЛАГОЕВГРАД Не е декларирал доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 3 847 лв., както и доходи от друга стопанска дейност в размер на 1 083 лв., както и данни за съпругата - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 4 360 лв.
18 Ахмед Мехмед Ахмед Заместник - кмет Община Хитрино Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 4 080 лв.
19 Бахри Реджеб Юмер Кмет Община Джебел Не е декларирал придобиване на 1/10 ид.ч. от неурегулиран поземлен имот с площ 3 249 кв.м., ведно с построената в него двуетажна полумасивна жилищна сграда с площ 110 кв.м., както и 1/6 ид.ч. от едноетажна масивна жилищна сграда, построена в същия имот с площ 92 кв.м. в с. Папрат, общ. Джебел.
20 Бисер Стоянов Манолов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Движение България на гражданите" Не е декларирал данни за съпругата - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 3 240 лв.
21 Богдана Стефанова Тончева Прокурор РП – ГР. СОФИЯ Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на два броя ниви с площ от 6,641 дка и 4,157 дка в с. Ерден, общ. Бойчиновци.
22 Бойка Грозева Маринска Народен представител Народно събраниe Не е декларирала данни за съпруга - задължение към юридическо лице в размер на 102 010 лв.
23 Бойко Маринов Малинов Заместник - министър Министерство на околната среда и водите Не е декларирал лизингово задължение за придобиване на лек автомобил "ШКОДА ЙЕТИ".
24 Бойко Маринов Пенков Заместник - министър Министерство на здравеопазването Не е декларирал данни за съпругата - доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 22 938 лв.
25 Борис Ангелов Борисов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Български земеделски народен съюз" Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на дворно място с площ от 798 кв.м., ведно с построените в него масивна жилищна сграда с площ от 369 кв.м. и двуетажна стопанска сграда с площ от 169 кв.м. в с. Смоляновци, общ. Монтана, впоследствие дарени при запазено право на ползване от дарителя.
26 Валентин Кирилов Касабов Народен представител Народно събраниe Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "МЕДИАТОР 2015" ООД, гр. Бургас.
27 Валентин Лазаров Кръстев Председател на ОбС Община Твърдица Подал уведомление. Не е декларирал придобиване чрез дарение на нива с площ 3 598 кв.м. и 1/2 ид.ч. от нива с площ 3 230 кв.м., находящи се в землището на гр. Левски.
28 Валентина Тотева Бошнякова - Събинска Съдия ОС – ГР. СМОЛЯН Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на 1/3 ид.ч. от урегулиран поземлен имот с площ 178 кв.м., ведно с построените в него две сгради с обща площ 39 кв.м. в гр. Враца.
29 Валери Мирчев Жаблянов Народен представител Народно събраниe Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на апартамент с площ от 67 кв.м. в гр. София.
30 Валя Найденова Младенова Съдия РС - ГР. МОНТАНА Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на употребяван лек автомобил "МЕРЦЕДЕС Е 350 ЦГИ".
31 Ваня Василева Йорданова Член на контролен орган на политическа партия Политическо движение "Социалдемократи" Подала уведомление. Не е декларирала доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 2 232 лв., както и доходи от друга стопанска дейност в размер на 544 лв.
32 Ваня Драганова Богоева - Кадийска Съдия ОС - ГР. КЮСТЕНДИЛ Не е декларирала данни за съпруга - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 31 836 лв.
33 Ваня Маринова Савова - Цветанова Прокурор ВКП Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 907 лв.
34 Васил Ангелов Василев Прокурор ОП – ГР. ТЪРГОВИЩЕ Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 5 724 лв., както и данни за съпругата - придобиване на нива с площ от 24 дка в с. Пчелно, общ. Антоново.
35 Васил Георгиев Грудев Заместник - министър Министерство на земеделието и храните Не е декларирал данни за съпругата - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 11 482 лв.
36 Васил Петров Коларов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Партия на българските комунисти" Подал уведомление. Не е декларирал за себе си и съпругата доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в общ размер на 2 700 лв., както и за съпругата доходи от друга стопанска дейност в размер на 721 лв.
37 Велина Маркова Кацарова - Бухова Връзки с обществеността Областна администрация - Смолян Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на употребяван лек автомобил "ПЕЖО 406" .
38 Венелин Иванов Петров Директор на дирекция Национална агенция за приходи Не е декларирал данни за съпругата - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 4 320 лв.
39 Венцислав Георгиев Даскалов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Движение България на гражданите" Не е декларирал придобиване на дялове в новоучредено дружество "Доктор Венцислав Георгиев Даскалов - Индивидуална практика за първична медицинска помощ" ЕООД, гр. Благоевград.
40 Веселина Христова Шишкова Председател на ОбС Община Трън Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 6 134 лв.
41 Веселка Георгиева Узунова Съдия ОС - ГР. БУРГАС Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 347 лв.
42 Виолета Марчева Михайлова Прокурор РП – ГР. СОФИЯ Не е декларирала дадено обезпечение - ипотечен кредит за рефинансиране на банков кредит в размер на 113 000 лв., върху апартамент с площ от 109 кв.м. в гр. София.
43 Владимир Атанасов Пензов Съдия РС - ГР. БЛАГОЕВГРАД Подал уведомление. Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 4 342 лв.
44 Владимир Минков Зъзрев Прокурор РП – ГР. ТРОЯН Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 675 лв., както и данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 074 лв.
45 Владимир Николов Джамбазов Кмет Община Долна баня Не е декларирал за себе си и съпругата право на строеж за изграждане на басейн с площ от 142 кв.м. в гр. Долна баня.
46 Владимир Стоянов Вълчев Съдия РС - ГР. ПЛОВДИВ Подал уведомление. Не е декларирал за себе си и съпругата доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в общ размер на 2 112 лв.
47 Володя Янков Янков Съдия ОС – ГР. СМОЛЯН Не е декларирал придобиване на 1/3 ид.ч. от: незастроен поземлен имот - 295 кв.м., иглолистна гора - 2 дка, нива - 1 дка, пасища с обща площ 1,102 дка, ливади с обща площ 0,853 дка находящи се в с. Турян, общ. Смолян.
48 Вяра Михайлова Церовска Кмет Община Перник Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на употребяван лек автомобил "ФОЛКСВАГЕН ПАСАТ".
49 Галина Николова Матанова Заместник - кмет Община Панагюрище Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 805 лв.
50 Галина Щерева Радева Следовател ОСO в ОП ПЛОВДИВ Не е декларирала лизингово задължение за придобиване на употребяван лек автомобил "РЕНО МЕГАН".
51 Генади Йорданов Георгиев Инспектор Инспекторат към ВСС Не е декларирал данни за съпругата - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 21 670 лв.
52 Георги Ванчев Васев Член на ръководен орган на политическа партия ПП "ВМРО - Българско национално движение" Подал ежегодна и финална декларации през 2016 г. Не е деклариран за себе си и съпругата солидарно задължение по договор за встъпване в дълг към договор за кредит в размер на 35 000 евро, в полза на юридическо лице.
53 Георги Викторов Палански Прокурор РП – ГР. МЕЗДРА Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на 1/2 ид.ч. от урегулиран поземлен имот с площ 1 000 кв.м , ведно с построените в него: масивна жилищна сграда, второстепенна сграда, второстепенна сграда - хангар и всички други подобрения в с. Вировско, общ. Враца.
54 Георги Кирилов Кошничаров Съдия АпС - ГР. БУРГАС Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на лек автомобил "МАЗДА 3".
55 Георги Кирилов Павлов Заместник - кмет Община Панагюрище Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 012 лв.
56 Георги Недков Кючуков Народен представител Народно събраниe Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 131 лв., както и данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 15 067 лв. и доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ в размер на 51 216 лв.
57 Георги Паскалев Сафев Член на ръководен орган на политическа партия ПП "АБВ" (Алтернатива за българско възраждане) Подал уведомление и финална декларация през 2016 г. Не е декларирал притежавани: дялове в МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "ПЕРЕЛИК - ЕНДО" ООД, гр. Пловдив; стая за творческа дейност с площ от 21,54 кв.м. в гр. Пловдив; 1/10 ид.ч. от поземлен имот с площ от 3 770 кв.м. в гр. София; за себе си и съпругата придобиване чрез доброволна делба на поземлен имот с площ от 5,748 дка в с. Васил Левски, общ. Карлово и две ниви с площ от 9,208 дка и 3,200 дка в с. Михилци, общ. Хисаря, както и данни за съпругата - притежаван апартамент с площ 176,46 кв.м. в гр. Пловдив.
58 Георги Светославов Христов Прокурор СГП Не е декларирал данни за съпругата - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 2 804 лв.
59 Гергана Василева Петрова Член на контролен орган на политическа партия ПП "Движение България на гражданите" Не е декларирала придобиване на употребяван лек автомобил "ТОЙОТА АУРИС".
60 Гергана Точева Стоянова - Денчева Съдия РС - ГР. ДИМИТРОВГРАД Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на три броя ниви с обща площ 14,209 дка в с. Великан, общ. Димитровград.
61 Даниел Георгиев Костадинов Председател на ОбС Община Горна Оряховица "Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на употребяван лек автомобил ""СИТРОЕН Ц 1 1.0 И"".
"
62 Даниел Стефанов Йорданов Следовател ОСO в ОП ВРАЦА Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на лозе с площ 1,170 дка в землището на гр. Криводол, както и придобиване на употребяван лек автомобил "МЕРЦЕДЕС С 200 ЦДИ".
63 Даниела Григорова Иванова Член на контролен орган на политическа партия ПП "Българска нова демокрация" Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на употребяван лек автомобил "АУДИ А 2".
64 Даниела Петрова Костова Член Висш съдебен съвет Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ФИДЕЛИТАС ГРУП" ЕООД, гр. Варна.
65 Данка Евстатиева Зидарова - Люртова Заместник - кмет Община Карлово Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 469 лв., както за себе си и съпруга доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в общ размер на 2 654 лв.
66 Десислава Стефанова Сапунджиева - Дончева Съдия ОС – ГР. ТЪРГОВИЩЕ Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 5 400 лв.
67 Дечко Иванов Петков Председател на ОбС Община Първомай Не е декларирал данни за съпругата - придобиване чрез доброволна делба на два броя ниви с обща площ 14,842 дка в с. Драгойново, общ. Първомай.
68 Джузепе Борисов Роджери Съдия ВАС Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 5 491 лв.
69 Диан Николаев Долапчиев Прокурор ОП – ГР. ШУМЕН Подал ежегодна и финална декларации през 2016 г. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на 16 броя акции на стойност 1 378 лв., Република Франция.
70 Дико Иванов Иванов Заместник - кмет Община Добричка Не е декларирал за себе си и съпругата дадено обезпечение - договорна ипотека в размер на 15 000 лв. върху нива с площ 15 дка в с. Бдинци, общ. Добричка.
71 Димитър Ангелов Горов Народен представител Народно събраниe Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ФОРС ДИ" ЕООД, гр. София.
72 Димитър Асенов Панайотов Прокурор ОП - ГР. ПЛОВДИВ Не е декларирал за себе си и съпругата солидарно и ипотекарно задължение по договор за ипотечен кредит в размер на 80 000 лв., в полза на трето лице, върху съсобствен апартамент с площ 127,11 кв.м. в гр. Пловдив.
73 Димитър Бойков Топалов Заместник - кмет Община Ракитово Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ТОП АНЕЛИ" ЕООД, гр. Костандово.
74 Димитър Георгиев Арнаудов Прокурор ОП – ГР. ШУМЕН Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 300 лв.
75 Димитър Иванов Стефанов Главен секретар ДФ "Земеделие" - РА Не е декларирал за себе си и съпругата доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в общ размер на 4 320 лв.
76 Димитър Михайлов Михайлов Извънреден и пълномощен посланик МВнР - посолство на Република България - Тел Авив, Израел Не е декларирал данни за съпругата - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 3 564 лв.
77 Димитър Николов Тадаръков Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Земеделски народен съюз" Не е декларирал доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 7 879 лв.
78 Димитър Стоилов Димитров Заместник - кмет Община Радомир Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 548 лв.
79 Димо Киров Василев Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Партия на българските комунисти" "Подал уведомление. Не е декларирал учредено право на строеж за построяване на търговски обект - къща за гости на два етажа с площ от 600 кв.м. в с. Ягода, общ. Мъглиж.
"
80 Димо Николов Николов Прокурор РП – ГР. БУРГАС Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на употребяван лек автомобил "ОПЕЛ ЗАФИРА".
81 Димо Петров Боев Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Българска нова демокрация" Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 2 871 лв.
82 Димчо Анастасов Димчев Главен секретар Държавна комисия по стоковите борси и тържища Не е декларирал данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 378 лв.
83 Диян Иванов Бояджиев Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Движение България на гражданите" Подал уведомление. Не е декларирал солидарно задължение по инвестиционен ипотечен банков кредит в размер на 650 000 евро, в полза на юридическо лице, обезпечен с договорна ипотека върху 605,76/2699 ид.ч. от поземлен имот, самостоятелен обект в сграда: за културна и обществена дейност - 874,52 кв.м., за търговска дейност с площи от - 74,54 кв.м. и 300,80 кв.м., за обществено хранене - 96,60 кв.м. и 109,23 кв.м. всичките в гр. Хасково, собственост на юридическото лице.
84 Доротея Димитрова Тотева Заместник - кмет Община Дулово Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга - придобиване чрез дарение на три броя ниви с обща площ 21,051 дка в с. Черковна, общ. Дулово.
85 Елен Михайлов Маламов Съдия ОС – ГР. СМОЛЯН Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 292 лв., както за себе си и съпругата доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в общ размер на 1 728 лв.
86 Елена Живкова Попова Съдия Спец НС - СОФИЯ Не е декларирала придобиване на употребяван лек автомобил "ОПЕЛ АСТРА".
87 Елхан Мехмедов Кълков Заместник - кмет Община Сатовча Не е декларирал данни за съпругата - доходи от стопанска дейност като едноличен търговец в размер на 3 523 лв.
88 Емилия Георгиева Присадова Съдия ОС – ГР. СМОЛЯН Не е декларирала данни за съпруга - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 3 150 лв.
89 Емилия Горанова Милушева Заместник - кмет Община Драгоман Не е декларирала данни за съпруга - придобиване чрез дарение на урегулиран поземлен имот с площ 460 кв.м. в гр. Драгоман.
90 Емилия Русева Георгиева Съдия ВАС Не е декларирала придобиване на употребяван лек автомобил "ФОРД ФОКУС".
91 Ерджан Сабахтин Юсуф Председател на ОбС Община Маджарово Декларирал е за съпругата - придобиване на нива с площ 6 дка, вместо 24,706 дка в с. Златоустово, общ. Маджарово.
92 Ерджан Себайтин Ебатин Народен представител Народно събраниe Не е декларирал придобиване на гараж с площ 20,60 кв.м. в гр. Варна.
93 Жасмина Желязкова Мирчева - Сиракова Началник кабинет Министерство на труда и социалната политика Не е декларирала доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 12 193 лв., както и данни за съпруга - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 10 104 лв.
94 Желез Николов Железов Заместник - кмет Община Варна - район "Одесос" "Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на лозе с площ 1 000 кв.м. в с. Константиново, общ. Варна.
"
95 Желка Стойкова Великова Заместник - кмет Община Крушари Не е декларирала данни за съпруга - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 2 700 лв., както и доходи от друга стопанска дейност в размер на 200 лв.
96 Живка Орлинова Арсенова Прокурор РП – ГР. СОФИЯ Не е декларирала данни за съпруга - придобиване чрез доброволна делба на 1/2 ид.ч. от нива с площ 8,129 дка в с. Соколаре, общ. Бяла Слатина.
97 Живка Тодорова Кафеджиева Заместник - кмет Община Елхово Подала уведомление. Не е декларирала за себе си и съпруга солидарно задължение по инвестиционен кредит в размер на 50 000 лв., в полза на юридическо лице, обезпечен с договорна ипотека върху къща за гости на две нива с обща площ 161,50 кв.м. в гр. Елхово, собственост на юридическото лице, както и две вземания към едно и също юридическо лице в общ размер на 90 000 лв.
98 Живко Ангелов Ангелов Председател на ОбС Община Стралджа Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на: 1/2 ид.ч. от апартамент с площ - 90,30 кв.м. в гр. Пловдив; дворно място с площ - 889 кв.м., ведно с построената в този имот паянтова сграда - 46,75 кв.м.; дворно място - 1223,70 кв.м., ведно с построените в този имот двуетажна масивна жилищна сграда - 85,60 кв.м, едноетажна паянтова сграда - 25,60 кв.м., масивен гараж - 36 кв.м, всички находящи се в с. Хаджиево, общ. Пазарджик.
99 Златица Георгиева Петрова Изпълнителен директор Изпълнителна агенция "Медицински одит" Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 4 798 лв., както и данни за съпруга - доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 15 872 лв.; доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 13 054 лв. и в размер на 7 816 лв., както и доходи от друга стопанска дейност в размер на 18 551 лв.
100 Златка Русева Русева Съдия ВКС Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 160 лв.
101 Златка Ташева Илиева - Петкова Съдия РС – ГР. СТАРА ЗАГОРА Не е декларирала за себе си и съпруга доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в общ размер на 2 250 лв.
102 Зорница Иванова Даскалова Член Комисия за защита на конкуренцията Подала ежегодна и финална декларации през 2016 г. Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ВДЗ БИЛД" ЕООД, гр. София, както и задължение към юридическо лице в размер на 158 000 лв.
103 Зорница Стефанова Гладилова - Георгиева Съдия СГС Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в "ЛИГЪЛ КОНСУЛТИНГ" ЕООД, гр. София, както и вземане към юридическо лице в размер на 195 583 лв.
104 Ива Петрони Николова Началник кабинет Министерство на културата Не е декларирала данни за съпруга - доходи от друга стопанска дейност в размер на 12 472 лв.
105 Ива Тодорова Гогова Съдия РС – ГР. СВИЛЕНГРАД Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "Н -ПЛЮС" ЕООД, гр. Харманли.
106 Ивайло Георгиев Калфин Заместник министър-председател по демографската и социалната политика и министър на труда и социалната политика Министерски съвет Подал уведомление. Не е декларирал за себе си и съпругата дадено обезпечение - договорна ипотека в размер на 74 000 лв. върху свой собствен апартамент с площ 113,860 кв.м. в гр. София.
107 Ивайло Любенов Константинов Председател на ОбС Община Дупница Не е декларирал солидарно задължение по договор за банков кредит за предсрочно погасяване на задължение по главница в общ максимален размер до 4 448 000 евро, в полза на юридическо лице, обезпечен с договорна ипотека върху поземлен имот с площ 3 998 кв.м., с начин на трайно ползване за бензиностанция и газостанция в гр. Стара Загора, собственост на юридическото лице.
108 Иван Асенов Величков Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Земеделски съюз "Ал. Стамболийски"" Не е декларирал солидарно задължение по рамково споразумение за финансиране (кредитен лимит) в размер на 2 350 000 лв., в полза на юридически лица, обезпечено с договорна ипотека върху поземлен имот - стопански двор с площ 4 250 кв.м., ведно с построените в имота сгради с обща площ от 2 542 кв.м. в с. Тополово, общ. Асеновград, собственост на юридическо лице, както и солидарно задължение по договор за банков кредит в размер на 200 000 лв., в полза на юридическо лице, обезпечен с договорна ипотека върху стопански двор с площ от 1 615 кв.м., ведно с построените в имота сгради с обща площ от 538 кв.м. и стопански двор с площ 3 093 кв.м., ведно с построената в него сграда с площ от 194 кв.м., всичките в с. Тополово, общ. Асеновград, собственост на юридическо лице.
109 Иван Димитров Иванов Съдия АпС - ГР. СОФИЯ Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 1 282 лв., както и доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество размер на 1 080 лв.
110 Иван Кирилов Иванов Народен представител Народно събраниe Не е декларирал данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 5 400 лв.
111 Иван Маринов Бъчваров Главен секретар Комисия за защита на потребителите Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 5 724 лв.
112 Иван Петров Иванов Прокурор РП – ГР. ВРАЦА Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 18 705 лв.
113 Иван Славов Иванов Кмет Община Гурково Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в "НИКО 75" ЕООД и "НИКО 69" ЕООД, гр. Стара Загора.
114 Иван Стоянов Ченков Съдия РС - ГР. КОТЕЛ Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на употребяван лек автомобил "СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА В 6".
115 Ивелин Пенчев Петров Член на ръководен орган на политическа партия ПП "АБВ" (Алтернатива за българско възраждане) Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 7 740 лв.
116 Ивета Христова Маркович Прокурор РП – ГР. ПЛЕВЕН Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "МИШЕЛ СТИЛ" ЕООД, гр. Плевен.
117 Илина Велизарова Златарева - Митева Съдия РС - ГР. ПЕРНИК Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "УОЛНЪТ ТРИЙ ВЕНЧЪРС" ООД, гр. София.
118 Илия Василев Кирчев Член на УС и изпълнителен директор Членове на УС и на НС на Българската банка за развитие Не е декларирал доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 19 780 лв., както и данни за съпругата - доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 31 786 лв.
119 Ирина Йорданова Иванова Заместник - областен управител Областна администрация - Враца Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 18 705 лв.
120 Ирина Любомирова Михайлова - Симеонова Член на контролен орган на политическа партия ПП "Българска социалистическа партия" Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 14 662 лв., както и данни за съпруга - доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 3 993 лв. и доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 4 380 лв.
121 Искра Димитрова Чобанова - Димова Прокурор ВКП Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на 1/6 ид.ч. от урегулиран поземлен имот с площ 1 230 кв.м. в с. Младиново, общ. Свиленград.
122 Исмаил Юсмен Осман Кмет Община Руен Не декларирал данни за съпругата - придобиване на нива с площ 17,600 дка в с. Листец, общ. Руен.
123 Исмет Исмаил Исмаил Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Движение за права и свободи" Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 4 000 лв. и доходи от стопанска дейност като едноличен търговец в размер на 7 216 лв.
124 Йордан Иванов Димитров Заместник - кмет Община Елена Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 960 лв.
125 Йордан Илиев Илиев Заместник - кмет Община Пловдив - район "Тракия" Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ДЖЕЙ ЕНД ДЖИ ФЕМИЛИ" ЕООД, гр. Пловдив.
126 Йорданка Рангелова Тилова - Вълчева Прокурор РП – ГР. ПЛОВДИВ Подала уведомление. Не е декларирала за себе си и съпруга доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в общ размер на 2 112 лв.
127 Калин Петков Софиянски Прокурор ВКП Не е декларирал за себе си и съпругата дадено обезпечение - договорна ипотека в размер на 89 000 лв. върху свой собствен апартамент с площ 61,25 кв.м. в гр. София.
128 Калина Иванова Пецова Съдия АдмС - ГР. СОФИЯ-ГРАД Подала уведомление. Не е декларирала придобиване на 1/2 ид.ч. от употребяван лек автомобил "ПЕЖО 206".
129 Калина Стефанова Георгиева Заместник - кмет Община Севлиево Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на употребяван лек автомобил "АЛФА РОМЕО 147".
130 Камен Иванов Георгиев Член на контролен орган на политическа партия Политическо движение "Социалдемократи" Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на употребяван лек автомобил "ОПЕЛ ЗАФИРА".
131 Камен Светлозаров Костов Заместник - областен управител Областна администрация - Сливен Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на апартамент с площ 63 кв.м. в гр. Сливен.
132 Карина Димитрова Караиванова - Ганозова Заместник - министър Министерство на финансите Не е декларирала данни за съпруга - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 5 748 лв.
133 Кемал Мустафов Тинев Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Народна партия свобода и достойнство" Не е декларирал данни за съпругата - задължения към девет физически лица в общ размер на 82 600 лв.
134 Кирчо Георгиев Карагьозов Народен представител Народно събраниe Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на нива с площ 11,655 дка в с. Безмер, общ. Тунджа.
135 Константин Славейков Тачев Прокурор ОП – ГР. СТАРА ЗАГОРА Не е декларирал данни за съпругата - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 8 387 лв.
136 Костадин Георгиев Варев Кмет Община Белово Подал уведомление. Не е декларирал за себе си и съпругата солидарно задължение по договор за заем в размер на 750 000 лв., в полза на юридическо лице, обезпечен с договорна ипотека върху свои собствени недвижими имоти: гараж - 27 кв.м., апартамент - 85,40 кв.м., апартамент - 138 кв.м., апартамент - 133 кв.м., апартамент - 133 кв.м., апартамент - 133 кв.м. в гр. Белово.
137 Костадин Христов Чакъров Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Съюз на комунистите в България" Подал уведомление. Не е декларирал за себе си и съпругата доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в общ размер на 3 456 лв.
138 Красимир Вълчев Сариев Прокурор РП – ГР. ДРЯНОВО Не е декларирал данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 039 лв.
139 Красимир Георгиев Вълчев Главен секретар Министерство на образованието и науката Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата доходи от друга стопанска дейност в размер на 8 769 лв.
140 Красимир Иванов Стойчев Заместник - кмет Община Бургас Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "Поморие Инвестстрой" ООД, гр. Бургас.
141 Красимир Недялков Мазгалов Съдия СГС Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на употребяван лек автомобил "ХОНДА ДЖАЗ".
142 Красимир Петков Руев Член на ръководен орган на политическа партия ПП "АБВ" (Алтернатива за българско възраждане) Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 12 464 лв.
143 Красимир Романов Асенов Заместник - кмет Община Пловдив - район "Северен" Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на употребяван лек автомобил "ВОЛВО С 80".
144 Красимира Василева Радева - Делева Член на ръководен орган на политическа партия ПП "АБВ" (Алтернатива за българско възраждане) Подала уведомление. Не е декларирала: доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 66 788 лв.; доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 12 709 лв., доходи от друга стопанска дейност в размер на 8 705 лв. и доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ в размер на 5 601 лв.
145 Кремена Георгиева Георгиева Ръководител на звеното за връзки с общественоста Министерство на околната среда и водите Подала уведомление. Не е декларирала доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 8 640 лв.
146 Кремена Илиева Стефанова Прокурор АпП - ГР. БУРГАС Не е декларирала данни за съпруга - вземане към физически лица в размер на 7 000 лв.
147 Кристиан Петров Йончев Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Народна партия свобода и достойнство" Не е декларирал придобиване на гараж с площ 19,35 кв.м. в гр. София и доходи от друга стопанска дейност в размер на 33 734 лв.
148 Лилия Цветанова Иванова Главен секретар Министерство на младежта и спорта Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 489 лв.
149 Лъчезар Георгиев Лазаров Следовател НСлС Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на апартамент с площ 67,36 кв.м. в гр. София.
150 Лъчезар Крумов Костов Председател Агенция за ядрено регулиране Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на употребяван лек автомобил "ТОЙОТА ЯРИС".
151 Любен Йорданов Баков Заместник - кмет Община Перущица Не е декларирал данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 901 лв.
152 Любен Любенов Дилов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Движение Гергьовден" Подал уведомление. Не е декларирал дадено обезпечение - договорна ипотека в размер на 50 000 лв., заедно с друго физическо лице, върху свой съсобствен апартамент с площ 84,94 кв.м. в гр. София, както и придобиване на дялове в "БРЕЙН КЪМПАНИ" ЕООД, гр. София.
153 Любомир Владимиров Владимиров Народен представител Народно събраниe Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 099 лв.
154 Любомир Исаев Цветков Заместник - кмет Община Ковачевци Не е декларирал данни за съпругата - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 3 290 лв.
155 Любомира Симеонова Попова Заместник - областен управител Областна администрация - Велико Търново Не е декларирала данни за съпруга - придобиване чрез доброволна делба на ниви с обща площ от 16,601 дка в с. Никюп, общ. Велико Търново.
156 Магдалена Величкова Иванова Кмет Община Златица Подала уведомление. Не е декларирала придобиване на урегулиран поземлен имот с площ 739,660 кв.м. в гр. Златица.
157 Маджид Реджеб Мандаджъ Председател на ОбС Община Стамболово Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 8 246 лв.
158 Мариника Кунева Чернева Съдия ВАС Не е декларирала придобиване на урегулиран поземлен имот с площ 799 кв.м. в гр. Банкя, общ. Столична.
159 Мария Димитрова Копанарова - Тасева Председател на ОбС Община Разлог Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 8 648 лв.
160 Мария Андреева Василева Член Национален съвет по цени и реимбурсиране на лекарствените продукти Не е декларирала данни за съпруга - доходи от трудови правоотношения, извън тези за заеманата длъжност в размер на 8 990 лв. и 19 811 лв.
161 Мария Веселинова Мусорлиева Заместник - председател ЦИК Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга - доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 700 лв.
162 Мария Дамянова Дамянова - Великова Прокурор РП – ГР. СОФИЯ Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове във "ВЕСПУЛА" ЕООД, гр. София.
163 Мария Николаева Пенева Заместник - кмет Община Трявна Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "МИНИМА ММ" ЕООД, гр. Трявна.
164 Мария Олева Календерска Член на контролен орган на политическа партия ПП "България без цензура" Подала ежегодна и финална декларации през 2016 г. Не е декларирала придобити дялове в новоучредено дружество "БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН ЦЕНТЪР" ЕООД, гр. София.
165 Марияна Александрова Малчева Заместник - кмет Община Варна - район "Приморски" Не е декларирала данни за съпруга - доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 9 427 лв.
166 Мартин Райчев Райков Член на ръководен орган на политическа партия ПП "АБВ" (Алтернатива за българско възраждане) Не е декларирал доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 6 669 лв., както и доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ в размер на 4 000 лв.
167 Мая Витева Цанова Главен секретар Областна администрация - Софийска област Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 081 лв., както и данни за съпруга - придобиване на два урегулирани поземлени имота с обща площ 2 328 кв.м. в с. Трудовец, общ. Ботевград, впоследствие отчуждени.
168 Мая Иванова Раданова - Кръстева Член на контролен орган на политическа партия ПП "Българска социалистическа партия" Подала уведомление. Не е декалрирала данни за съпруга - придобиване на употребяван автомобил "ВАЗ 21214".
169 Меглена Щелиянова Кунева Заместник министър-председател по координация на европейските политики и институционалните въпроси Министерски съвет Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 12 649 лв.
170 Месру Мехмедов Хасанов Заместник - кмет Община Опака Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ФЪЦ 2015" ЕООД, гр. Опака.
171 Мехмед Ибрахимов Мехмедов Заместник - кмет Община Омуртаг Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 733 лв.
172 Миглена Петрова Темелкова - Бакалова Член на ръководен орган на политическа партия ПП "АБВ" (Алтернатива за българско възраждане) Подала ежегодна и финална декларации през 2016 г. Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на употребяван лек автомобил "ОПЕЛ ФРОНТЕРА" и доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 002 лв.
173 Милен Стоев Люцканов Генерален консул МВнР - генерално консулство на Република България в Ню Йорк, САЩ Подал уведомление. Не е декларирал за себе си и съпругата доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в общ размер на 2 700 лв., както и данни за съпругата - придобиване чрез наследство на 1/4 ид.ч. от лек автомобил "ОПЕЛ АСТРА".
174 Милена Тунчева Неделчева Прокурор РП – ГР. ВАРНА Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "НЕДЕЛЧЕВ ИНВЕСТ" ООД, гр. Варна.
175 Милко Петров Багдасаров Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Българска социалистическа партия" Подал уведомление и финална декларация през 2016 г. Не е декларирал за себе си и съпругата дадено обезпечение - договорна ипотека по банков кредит в размер на 105 000 лв., в полза на физическо лице, върху свой апартамент с площ 79,63 кв.м. в гр. Кърджали.
176 Михаела Димитрова Тихова Прокурор РП – ГР. СОФИЯ Не е декларирала данни за съпруга - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 5 400 лв.
177 Моника Любомирова Цветкова Прокурор ОП - ГР. ПЕРНИК Не е декларирала дадено обезпечение - договорна ипотека в размер на 54 000 лв. върху собствен апартамент с площ 53,96 кв.м. в гр. Перник.
178 Надежда Наскова Дзивкова - Рашкова Съдия РС - ГР. ПЛОВДИВ Не е декларирала данни за съпруга - придобиване чрез дарение на земеделски земи с обща площ 10,514 дка, находящи се в с. Мало Конаре, общ. Пазарджик.
179 Настимир Ананиев Ананиев Народен представител Народно събраниe Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове във "ФОРЕКС КАПИТАЛС" ЕООД, гр. София.
180 Недялчо Димитров Данчев Извънреден и пълномощен посланик МВнР - посолство на Република България в Прищина, Република Косово Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в "ЕКОСТАНД" ЕООД, гр. София.
181 Нено Ненов Димов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Движение България на гражданите" Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 5 914 лв.
182 Николай Василев Яхов Председател на ОбС Община Правец Подал уведомление. Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 2 430 лв.
183 Николай Добрев Ангелов Кмет Община Балчик Не е декларирал данни за съпругата - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 26 851 лв.
184 Орлин Димитров Куздов Прокурор ОП – ГР. ШУМЕН Не е декларирал данни за съпругата - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 5 414 лв.
185 Павлина Велчева Попова Член на ръководен орган на политическа партия ПП "АБВ" (Алтернатива за българско възраждане) Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 4 451 лв.
186 Пенчо Стоянов Пенчев Областен управител Областна администрация - Велико Търново Не е декларирал данни за съпругата - придобиване чрез доброволна делба на три броя ниви с обща площ 12,465 дка и ливада с площ 2,994 дка в с. Емен, общ. Велико Търново.
187 Петко Георгиев Николов Председател Комисия за защита на конкуренцията Подал ежегодна, финална и встъпителна декларации през 2016 г. Не е декларирал данни за съпругата - притежавани 1/2 ид.ч. от лозе с площ 14,993 дка в землището на гр. Несебър, както и вземане към юридическо лице в размер на 170 974 лв.
188 Петър Веселинов Боснешки Съдия РС - ГР. ПЕРНИК Не е декларирал данни за съпругата - доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 2 408 лв.
189 Петър Крумов Паунов Кмет Община Батак Не е декларирал придобиване на ливада с площ 2 517 кв.м. в землището на гр. Батак.
190 Петър Стоянов Попов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Обединена социалдемокрация" Не е декларирал доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 10 134 лв.
191 Петър Христов Петров Прокурор РП – ГР. ДУЛОВО Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на два броя ниви с обща площ 14,994 дка в с. Бистра, общ. Алфатар.
192 Петя Василева Князова - Василева Заместник - кмет Община Тутракан Не е декларирала за себе си и съпруга доходи от друга стопанска дейност в общ размер на 2 782 лв.
193 Пламен Георгиев Райнов Прокурор ОП - ГР. ПЛЕВЕН Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на 1/2 ид.ч. от употребяван лек автомобил "ПЕЖО 206".
194 Пламен Димитров Стефанов Прокурор ОП - ГР. СЛИВЕН Не е декларирал придобиване чрез доброволна делба на два броя ниви с обща площ 10 506 кв.м. в с. Гавраилово, общ. Сливен.
195 Пламен Дончев Петков Прокурор РП – ГР. СОФИЯ Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на 1/3 ид.ч. от апартамент с площ 119,530 кв.м. в гр. София.
196 Пламен Кирилов Петрунов Съдия ВАС Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на нива с площ 3 751 кв.м. в землището на гр. Раднево и дялове в "ЕКОЕФЕКТ СТРОЙ" ООД, гр. Стара Загора.
197 Пламен Марчев Костадинов Прокурор АпП – ГР. ВАРНА Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 475 лв.
198 Пламен Пантев Денев Съдия РС - ГР. ГАБРОВО Не е декларирал придобиване на идеални части от: 10 броя ниви с обща площ 17,845 дка; 12 броя пасища - 18,200 дка, овощна градина - 2,979 дка и ливада - 1,758 дка в с. Мичковци, общ. Габрово.
199 Пламен Станков Алексиев Кмет Община Радомир Не е декларирал вземане към физическо лице в размер на 59 220 лв.
200 Пламен Христов Христов Прокурор ВКП Не е декларирал за себе си и съпругата дадено обезпечение - законна ипотека в размер на 97 800 лв. върху свой собствен апартамент с площ 124,90 кв.м. в гр. София.
201 Ради Ботев Минчев Кмет Община Перущица Не е декларирал вземане към физическо лице в размер на 40 000 лв.
202 Радослав Георгиев Бакърджиев Прокурор РП - ГР. ПАЗАРДЖИК Не е декларирал за себе си и съпругата доходи от друга стопанска дейност в общ размер на 3 111 лв.
203 Радослав Иванов Балтаджиев Председател на ОбС Община Камено Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на употребяван лек автомобил "МЕРЦЕДЕС СЛ 500".
204 Радослав Николов Коев Заместник - кмет Община Варна - район "Аспарухово" Не е декларирал за себе си и съпругата учредяване право на строеж за построяване на: апартамент с площ 58,27 кв.м.; 1/10 ид.ч. от апартамент - 80,90 кв.м. и по 1/5 ид.ч. от апартамент - 55,47 кв.м., офис - 25,92 кв.м., три гаражни клетки с обща площ 18,75 кв.м. и паркомясто - 12,50 кв.м. в гр. Варна.
205 Ралица Димитрова Първанова Прокурор РП – ГР. СОФИЯ Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ПЛАМЪЧЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД, гр. София.
206 Ремзи Дурмуш Осман Член Комисия за енергийно и водно регулиране Не е декларирал данни за съпругата - солидарно и ипотекарно задължение по банков кредит в размер на 46 400 лв., в полза на физическо лице, обезпечен с договорна ипотека върху съсобствен с кредитополучателя апартамент с площ 88,91 кв.м. в гр. Кърджали.
207 Рената Георгиева Мишонова - Хальова Съдия ОС - ГР. ВРАЦА Не е декларирала данни за съпруга - учредено право на ползване върху 1/2 ид.ч. от втори жилищен етаж - 80 кв.м. и гараж - 27 кв.м. в гр. Враца.
208 Светлан Христов Стоев Извънреден и пълномощен посланик МВнР - посолство на Република България в Стокхолм, Кралство Швеция Не е декларирал данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 696 лв.
209 Светослав Атанасов Стойков Заместник - кмет Община Димитровград Не е декларирал доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 5 416 лв.
210 Светослав Раев Раев Прокурор РП – ГР. ТУТРАКАН Не е декларирал данни за съпругата - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 76 613 лв.
211 Свилен Русев Александров Съдия ВС - ГР. СОФИЯ Не е декларирал дадено обезпечение - договорна ипотека в размер на 107 594 лв. върху собствено ателие с площ 99 кв.м. в гр. София.
212 Силва Петрова Джелепова Заместник - кмет Столична община - район "Слатина" Не е декларирала данни за съпруга - вземане към юридическо лице в размер на 27 500 лв.
213 Симеон Георгиев Симеонов Председател на ОбС Община Тервел Не е декларирал придобиване чрез покупка на недвижим имот с площ 894 кв.м. в гр. Тервел.
214 Симона Благова Генова Прокурор АпП – ГР. ПЛОВДИВ Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 475 лв.
215 Соня Тодорова Дженкова Съдия РС - ГР. ДОБРИЧ Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга - придобиване чрез дарение на 1/2 ид.ч. от два броя ниви с обща площ 9,100 дка в с. Добрич, общ. Елхово.
216 Спасимир Спасов Здравчев Съдия РС - ГР. ПЪРВОМАЙ Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 2 745 лв.
217 Станимир Димитров Пеев Председател ДА „Държавен резерв и военновременни запаси” Не е декларирал за себе си - съдлъжник и за съпругата - солидарен длъжник по банков кредит за увеличаване размера с 120 000 лв. на кредит, обезпечен с договорна ипотека върху собственият им имот - дворно място с площ 840 кв.м. в с. Панчарево, Столична община, както и данни за съпругата - солидарен длъжник по кредитен ангажимент до общ размер 1 900 000 лв., обезпечен с договорна ипотека върху урегулиран поземлен имот - 2 190 кв.м., офис - 526,13 кв.м. и гараж - 38,98 кв.м. в с. Горубляне, собственост на юридическо лице, в полза на юридическо лице.
218 Станимир Цоцов Цоцов Член на Надзорен съвет Национален осигурителен институт Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ПРОТЕКТ АРТ" ООД, гр. София.
219 Станислав Георгиев Иванов Народен представител Народно събраниe Не е декларирал солидарно задължение по споразумение към договор за финансов лизинг на юридическо лице в размер на 333 547 лв., обезпечено с договорна ипотека върху офис с площ 50,93 кв.м. в гр. Хасково, собственост на юридическото лице.
220 Станислав Тодоров Станилов Народен представител Народно събраниe Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 786 лв.
221 Станислав Христов Данчев Директор на дирекция Национална агенция за приходи Подал уведомление и финална декларация през 2016 г. Не е декларирал данни за съпругата - вземане към юридическо лице в размер на 37 820 лв.
222 Станислав Чавдаров Младенов Член на контролен орган на политическа партия ПП "Българска социалистическа партия" Подал уведомление и финална декларация през 2016 г. Не е декларирал учредено право на ползване върху апартамент с площ 88,58 кв.м. в гр. София, както и данни за съпругата - придобиване на урегулиран поземлен имот - 959 кв.м. в с. Скандалото, общ. Априлци.
223 Стелиян Обретенов Железов Заместник - кмет Община Балчик Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 616 лв.
224 Стефан Атанасов Минков Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Българска нова демокрация" Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "Ви Ейч Кей" ЕООД, гр. София.
225 Стефан Диев Станчев Съдия АдмС - ГР. СОФИЯ-ГРАД Подал уведомление. Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 5 400 лв. и от друга стопанска дейност в размер на 712 лв.
226 Стоил Делев Ботев Съдия АдмС- ГР. ПЛОВДИВ Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "РЕГИНА КОНСУЛТ" ЕООД, гр. Пловдив.
227 Стоян Тодоров Тодоров Главен секретар Държавна агенция за информационни технологии и съобщения и МВнР Подал уведомление и финална декларация през 2016 г. Не е декларирал за себе си и съпругата вземане към две юридически лица в размер на 153 255 лв., както и данни за съпругата - притежавани 1/2 ид.ч. от дворно място с площ 132 кв.м., ведно с построената в него масивна жилищна сграда с площ от 96 кв.м. в гр. Бургас.
228 Стоян Тодоров Загоров Прокурор ОП - ГР. ВАРНА Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 3 187 лв.
229 Теодор Богомилов Петков Кмет Столична община - район "Витоша" Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 6 480 лв., както и данни за съпругата - доходи от друга стопанска дейност в размер на 1 633 лв.
230 Теодора Любомирова Георгиева Прокурор СГП Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "Екс Натура" ЕООД, гр. Свищов. Декларира придобиване от съпруга на 43 дка, вместо на 79,813 дка ниви в землището на гр. Свищов.
231 Тодор Георгиев Галунов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Съюз на свободните демократи" Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 6 807 лв.
232 Тодор Иванов Джамбов Член на контролен орган на политическа партия ПП "Българска нова демокрация" Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 025 лв.
233 Тодор Милчев Тодоров Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Съюз на свободните демократи" Подал уведомление. Не е декларирал доходи от стопанска дейност като едноличен търговец в размер на 1 926 лв., доходи от друга стопанска дейност - 5 939 лв. и от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ - 1 146 лв.
234 Тодорка Драганова Танева Главен секретар Областна администрация - Търговище Не е декларирала данни за съпруга - доходи от правоотношения по договори за управление и контрол, включително с членовете на управителни и контролни органи на предприятия в размер на 8 365 лв.
235 Тома Янков Томов Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Европейска сигурност и интеграция" Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредени дружества "АКВА ЕНЕРДЖИ БТ" ЕООД и "ИСКРА ЕНЕРДЖИ" ЕООД, гр. София.
236 Тошо Ангелов Пашов Заместник - кмет Община Пловдив - район "Централен" Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на дялове в новоучредено дружество "ДОН 15" ЕООД, с. Калековец, общ. Марица.
237 Христина Константинова Даскалова Съдия АпС – ГР. ВЕЛИКО ТЪРНОВО Подала уведомление. Не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 182 лв.
238 Христина Христова Ангелова - Владимирова Съдия РС - ГР. ПЕРНИК Не е декларирала данни за съпруга - ипотекарно задължение (по анекс) към договор за кредитна линия в размер на 1 530 000 лв., в полза юридическо лице, обезпечен с договорна ипотека върху собствен урегулиран поземлен имот с площ 958 кв.м., заедно с построената в имота еднофамилна жилищна сграда с разгъната застроена площ от 391 кв.м. в с. Кралев дол, общ. Перник.
239 Христо Георгиев Петров Прокурор РП – ГР. КАЗАНЛЪК Не е декларирал за себе си и съпругата доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в общ размер на 1 566 лв. и за съпругата доходи от друга стопанска дейност в размер на 990 лв.
240 Христо Димитров Христов Кмет Община Болярово Не е декларирал придобиване на нива с площ 12,997 дка в с. Попово и нива с площ 3 дка в с. Мамарчево, общ. Болярово.
241 Христо Драгомиров Гичев Председател на ОбС Община Провадия Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на 16 броя акции на стойност 1 407 лв., Република Франция.
242 Христо Маринов Киновски Прокурор РП – ГР. НИКОПОЛ Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на употребяван лек автомобил "ФОЛКСВАГЕН ПОЛО 1.4".
243 Хюсеин Хюсеин Мустафа Заместник - кмет Община Джебел Не е декларирал за себе си и съпругата придобиване на неурегулиран поземлен имот с площ 1 403 кв.м., ведно с построената едноетажна масивна жилищна сграда - 129 кв.м. в с. Илийско, общ. Джебел.
244 Цанко Танев Грозев Съдия ВС - ГР. СОФИЯ Подал уведомление. Не е декларирал придобиване чрез доброволна делба на лозе с площ 2,599 дка и нива с площ 2,288 дка в с. Зелениково, общ. Брезово.
245 Цветанка Димитрова Мачева - Борилова Прокурор СГП Не е декларирала данни за съпруга - придобиване на дялове в новоучредено дружество "БИЗНЕС ОДИТ" ЕООД, гр. София.
246 Цветанка Петкова Йотина Кмет Община Мирково Не е декларирала данни за съпруга - доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ в размер на 20 475 лв.
247 Цветанка Тодорова Бенина Съдия РС – ГР. СОФИЯ Не е декларирала данни за съпруга - доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ в размер на 8 271 лв.
248 Юксел Али Исмаил Заместник - кмет Община Дулово Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 5 117 лв.
249 Юксел Осман Ахмед Кмет Община Дулово Не е декларирал данни за съпругата - придобиване на употребяван лек автомобил "ПЕЖО 206".
250 Юлиян Михайлов Николов Заместник - кмет Община Варна - район "Младост" Не е декларирал за себе си и за съпругата доходи от прехвърляне на права или имущество в общ размер на 5 504 лв.
251 Юнал Саид Лютфи Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Движение за права и свободи" Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - придобиване чрез дарение на нива с площ 2,640 дка в землището на гр. Исперих, впоследствие отчуждена.
252 Яшо Димитров Минков Заместник - кмет Община Димитровград Подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 715 лв.

.......................................................................................................................................

.
СПИСЪК

на лица по чл. 2, ал. 1 от Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности /ЗПИЛЗВДД/, с ежегодна декларация
или уведомление, подадени през 2011 г., за които проверката по чл. 7 от закона е приключила със заключение за несъответствие.
За всички останали лица по чл. 2, ал. 1 от ЗПИЛЗВДД, които са подали годишни декларации през 2011 г., проверката е приключила със заключение
за съответствие.

Сметната палата прави следните уточнения:
1. Всички заключения за несъответствие, които се отнасят до непосочени в таблица 13 от ежегодната декларация по ЗПИЛЗВДД различни видове
доходи, извън заеманата длъжност, са направени след съпоставяне с данните, получени от Националната агенция за приходите, където лицата
надлежно са обявили доходите си в годишната си данъчна декларация за 2010 г.
2. Данните от колони 2 и 3 за длъжност и месторабота на лицата се отнасят за проверявания период-2010 г.

Номер Име Длъжност Месторабота Констатация
1 Азадухи Ованес Карагьозян Съдия ОС – гр. Шумен Не е декларирала данни за съпруга -придобиване чрез договор за доброволна делба поземлен имот с площ - 14.601 дка, находящ се в с.Салманово, общ.Шумен.
2 Албена Петрова Колева Съдия РС - гр. Добрич Не е декларирала данни за съпруга-придобиване на дялове в новоучредено дружество "Енигма 007" ООД, гр. Добрич.
3 Ангелинка Николова Николова Съдия ОС – гр. Търговище Не е декларирала данни за съпруга си - придобиване на дялове в новоучредено дружество "Огнян Николов 64" ЕООД, гр.Търговище.
4 Антоанета Георгиева Ковачева - Анастасова Член на ръководен орган на политическа партия ПП "Радикалдемократическа партия в България" Не е декларирала придобиване на употребяван л.а. "Сеат Кордоба".
5 Антоний Йорданов Йорданов народен представител Народно събраниe "Не е декларирал придобиване на употребяван л.а. ""Тойота Ланд Круизер"".
"
6 Атанас Станкев Камбитов народен представител Народно събраниe Подал уведомление. Не е декларирал учредяване на договорна ипотека върху апартамент с площ 52 кв.м в гр. Свети влас, общ. Несебър за обезпечаване на чуждо задължение към банка /за трето юридическо лице/.
7 Ахтер Сюлейманов Велиев Кмет Завет Не е декларирал данни за съпругата - лизингово задължение за придобиване на нов л.а. "Ситроен Ц3".
8 Бейзат Садък Яхя Председател на ОбС Венец Не е декларирал придобиване чрез покупка на парцел с площ 750 кв.м., ведно с магазин, пивница, фурна, складово помещение и навес в с. Осеновец, както и парцел с площ 135 кв. м. в с. Венец, общ. Венец.
9 Белчо Вълков Белчев Заместник кмет Стара Загора Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата-доходи от друга стопанска дейност в размер на 18884 лв.
10 Биляна Силвионова Кисева Съдия РС -гр. Никопол Подала уведомление.Не е декларирала дадено обезпечение в полза на трето лице - ипотека на собствен недвижими имот-2260 кв.м, заедно с двуетажна жилищна сграда от 73 кв.м в с. Табачка, общ. Иваново.
11 Благовеста Йорданова Писанова Следовател ОСO в ОП Пловдив Подала уведомление. Не е декларирала данни за съпруга-придобиване чрез покупка на поземлени имоти с обща площ 4,196 дка в с. Старосел, общ. Хисаря.
12 Борислав Тодоров Стоянов народен представител Народно събраниe Подал уведомление. Не е декларирал данни за съпругата - лизингово задължение за л.а. "Нисан Кашкай".
13 Борислав Трифонов Борисов Прокурор РП – гр. Трявна Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на употребяван л.а. "СУЗУКИ САМУРАЙ".
14 Валентин Евлогиев Николов Заместник кмет Район Възраждане Подал уведомление. Не е декларирал доходи от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество в размер на 8449 лв.
15 Валентин Йорданов Дочев Следовател ОСO в ОП Русе Подал уведомление. Не е декларирал придобиване на 1/2 ид. част от поземлен имот с площ 5,256 дка в с. Стамболово, общ. Сливо поле.
16 Венелин Жечев Иванов Заместник кмет Варна Не е декларирал данни за съпругата -придобити чрез договор за доброволна делба поземлени имоти с обща площ - 11,691 дка, находящи се в с. Василовци, общ. Брусарци.
17 Веселина Петкова Георгиева Съдия СГС Не е декларирала придобити чрез договор за доброволна делба 1/2 ид.части от поземле



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: chavdar01
Категория: Политика
Прочетен: 3963701
Постинги: 2607
Коментари: 5561
Гласове: 4831
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031