Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2020 19:30 - Потъващия кораб “ГЕРБ” е в паника: Радев каза това, което си мислят 5 милиона българи https://www.informiran.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 439 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Потъващия кораб “ГЕРБ” е в паника: Радев каза това, което си мислят 5 милиона българи 25.05.2020
image Румен Радев се върна буквално към стила си от първата година в президентската институция и изстреля залп, който явно е на път да взриви социалната мрежа във Фейсбук! Преди минути Румен Радев изрази мнение, което за пореден път сложи всички герб подръжници и техните лидери по местата им. Ето го и него: “Разбирам огорочението на всички в Герб, че хората не ги харесват и освиркват по площадите и улиците, но тези същите хора, които за десет години се самозабравиха във властта уви е време да си ходят и да не се връщат поне 20 години в политиката. Това е моето мнение както предполагам и мнението на поне 5 милиона българи, които не са на хранилка в партия Герб. Не става да гледаме децата си по скайп как растат, докато ние сме на гурбет!

Не става родители ни да измират и да няма кой да ги погребе, защото ние сме на работа в чужбина!
Не става някак си така, едни хора всеки ден да ни обясняват как мислят за народа, докато харчат по 200 -300 само за обяд, а пенсиите на хората в селата да са толкова за месец!Не става разни лелки, тетки и какички с фалшиви дипломи да са в политиката на България, защото имали чичко с парички зад гърба!

Не става и накак си не е морално в политиката на България повечето партийци да влизат с по-няколко стотин лева в банковите си сметки и само за 4 години да стават милионери и всички да се правим, че не виждаме това! Не става и премиерът да е като султан, при положение, че ние сме парламентарна държава! Не става така, знам, че сега пак всички от Герб и техните златни пръсти патрЕотите ще ми скочат, ще искат да ме заклеймят, но в случая пиша онова, което всеки ден чувам от хората на улицата и онова, което идва като писма от обикновени хора в президентството. Не става господа и госпожи от Герб да ни обяснявате колко добре е държавата България, а децата в училищата дори да събират капачки за болниците! Знам, че не ви харесва истината, но като не ви харесва, може да си тръгвате, да си подадете оставките и да се махнете от властта, тогава няма и да ви освиркват българите масово, защото ще си отдъхнат от вас и вашите безумия в тази власт. Знаете, че няма незаменими хора, така че не си мисля изобщо, че без вас няма да е бъде България, но все повече се замислям, че с вас начело на тази страна, скоро може и да няма такава държава”.



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701650
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031