Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2015 11:23 - ПУТИН ИМАЛ ФОРМА НА АУТИЗЪМ,А ОБАМА ФОРМА НА ШИМПАНЗЕ,СПОРЕД ДОКЛАД НА ПЕНТАГОНА!!!
Автор: chavdar01 Категория: Забавление   
Прочетен: 402 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.02.2015 12:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Путин имал форма на аутизъм,а Обама форма на шимпанзе!
Според доклад на Пентагона.Изследователите обаче не могат да докажат теорията си за Путин.
Проучване на мозъчен тръст на Пентагона твърди, че руският президент Владимир Путин страда от синдрома на Аспергер - психично "разстройство от аутистичен характер, което се отразява върху всичките му решения", пише американският всекидневник "Ю Ес Ей тудей".
Вестникът е успял да се сдобие с копие от проучването на мозъчния тръст, направено още през 2008 г.
В него се цитира Бренда Конърс, която е експерт по анализиране на човешките двигателни особености към американския военноморски колеж в Нюпорт. Според нея "неврологичното развитие на Путин е било рязко прекъснато в детството му". Проучвайки неговите движения, тя стига до извода, че "руският президент има неврологична аномалия".
Вестникът е получил проучването и доклада върху него по искане, подадено въз основа на Закона за свобода на информацията.
Изследователите не могат да докажат теорията си за Путин и неговия синдром на Аспергер, се казва в доклада, защото нямат възможност да направят скенер на мозъка на руския президент. Те цитират публикации на експерти по аутизма в подкрепа на своите констатации.
Не е известно дали Пентагонът или служители на американската администрация са взели отношение по доклада. Цитира се мнение на д-р Стивън Порджис - професор по психиатрия от университета в Северна Каролина, според когото "Путин има форма на аутизъм".
Самият Порджис обаче е заявил вчера, че никога не е виждал завършения доклад и "не би подкрепил твърдението, че (Путин) има синдром на Аспергер".
Професорът от Каролина смята, че за да се анализира поведението на Путин, трябва той да бъде видян в по-спокойни ситуации, защото неговото поведение и изразите на лицето му разкриват човек, който проявява защитни реакции, когато се намират сред много хора. Макар това да са белези, характерни за синдрома на Аспергер, те могат да бъдат наблюдавани и при индивиди, които се затрудняват да запазят спокойствие в социално обкръжение и имат нисък праг на реактивност.
"Ако искате да го анализирате, това не трябва да стане не на голямо държавно мероприятие, а на по-тихи места, най-добре в обстановка на четири очи", отбелязва проф. Порджис, цитиран от "Юс Ес Ей тудей".

image
image

/БТА/

P.S.
КАКВО РАЗБИРАМЕ ОТ ТАЗИ СТАТИЯ?
РАЗБИРАМЕ ЧЕ Е ВАЖНО ЗАГЛАВИЕТО,А НЕ СЪДЪРЖАНИЕТО!!!
И ЗА РАЗЛИКА ОТ ОБАМА,НА ПУТИН МУ НЯМА НИЩО,НО МАШИНАТА ЗА МАНИПУЛАЦИИ РАБОТИ!!!
ГЬОБЕЛСОВА АМЕРИКА НЕ СЕ СПРЯ!!!
ТОВА Е "СВОБОДАТА НА МЕДИИТЕ" ПО АМЕРИКАНО-ГЬОБЕЛСКИ ВАРИАНТ!!!





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: chavdar01
Категория: Политика
Прочетен: 3982168
Постинги: 2607
Коментари: 5561
Гласове: 4831
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930