Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2010 17:20 - Започва обучителната програма по СИМОРОН - всяка сряда в 18:30
Автор: simoron Категория: Други   
Прочетен: 4142 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.11.2010 21:36



 
В края на октомври в София бе проведен с успех интензивен двудневен тренинг - въвеждащ в популярната система за практическа психология Симорон, водена от световно известните психолози – П & П Бурлан. В него участваха над 60 души от София и цялата страна.

image

Ето и някои снимки от този тренинг:

image  image

image image

както и част от участниците в него, заедно с П & П Бурлан


image

От 10.11.2010 г. започват ежеседмичните обучителни срещи
за развитие на умения и разгръщане на вътрешните потенциали по системата Симорон. Те ще се провеждат всяка сряда вечер в групов формат между 18:30 и 20:30 ч.
, като преди и след тях ще има възможност за индивидуални консултации.

Водещ на обучителните срещи ще бъде Елеонора Златинова – практически психолог с голям опит, председател на фондация „Деца на света” – официалния представител на школата по Симорон в България. Тя е преминала пълната програма на обучение в школата на създателите на системата Петр и Петра Бурлан в Киев, бе основния организатор на споменатия първи тренинг-семинар по Симорон в България, както и издател на книгата "Симоронски лъч".

image
Мястото на провеждане е семинарната зала на Институт Ре-Генезис – ул. „Шишман” № 5, вх. Б, ет 1 (намира се срещу парламента, зад х-л „Радисън”, влиза се от ул. „Х.Димитър”).

Таксата за участие в тези вечерни обучения е 10 лв.

Обучението по Симорон е отворено както за настоящи и бъдещи психолози, така и за всички, независимо от професията си, които се интересуват от бързи, лесни и приятни начини за разгръщане на собствения си потенциал.

Системата е нетрадиционна, тя е конструктивистка школа от пето поколение.

Школата по Симорон е подходяща за всички, които искат да разчупят и излязат извън своите и социалните модели за поведение и мислене, вкарващи и задържащи ни в постоянната, от типа на „Матрицата”, масова хипноза на ежедневието, блокираща голяма част от вътрешните ни ресурси и потенциали. В това рамкирано пространство решенията на проблемите са ограничени и се постигат с големи усилия. Извън това пространство на „игрите, които хората играят” е свободното пространство на свободните хора, които или изобщо не попадат в сложни и заплетени проблеми, или ако това се случи, бързо, лесно и забавно излизат от тях – подобно на разглобяване на „Лего” комплекти на съставните им части и после сглобяването им по нов начин, какъвто на нас ни харесва. Всичко това става толкова бързо, лесно и приятно, че мнозина наричат Симорон школа за съвременно практическо вълшебство и нов тип практическа психология.

Повече информация за системата Симорон можете да получите от специализирания сайт –
www.simoron.eu
. Там можете да намерите и допълнителни снимки от проведения тренинг на 30-31.10.2010 г. в София.  Отскоро пуснахме и форум в сайта.

Ако се интересувате от първата книга за Симорон издадена в България - "Симоронски лъч" - можете да видите повече подробности за нея в предишния ни пост в този блог - тук.  За участниците в нашите вечерни обучителни занятия тя се предлага на специална по-ниска цена от тази в книжарниците и в интернет.


Вижте по-долу сборно видео, даващо известна идея как протичаше първия тренинг, воден от Бурланите в края на октомври в София.




Тагове:   сряда,   обучителната,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simoron
Категория: Други
Прочетен: 64821
Постинги: 9
Коментари: 2
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031