Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2015 15:53 - МЕЖДУ ДВАТА ТУРА НА ИЗБОРИТЕ СМЕНЯТ ШЕФА НА ОИК С НОВ! С КАКВО Е ИНТЕРЕСЕН НОВИЯТ ШЕФ? ЗНАЕ ОТ КЪДЕ СЕ ПУСКА ГАЗТА!
Автор: chavdar01 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 885 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 30.10.2015 16:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЗА РАЗЛИКА ОТ СТАРИЯТ ШЕФ,КОЙТО НЕ МОЖА ДА "УНИЩОЖИ" 5000 ДУШИ ЗАКЛЮЧВАЙКИ ГИ В ЗАЛА АРЕНА-АРМЕЕЦ,ТО НОВИЯТ ШЕФ ПОЛИНА ВИТАНОВА ИМА БОГАТ ОПИТ С ПРЕДИШНАТА СИ РАБОТА В СОФИЙСКИЯТ КРЕМАТОРИУМ?!
Е,ТЕ СЕГА НЕМА ЛАБАВО!!!
УСПЕХА ЗА ГЕРБ Е СИГУРЕН!!! 
...........................................................................................
Страсти и скандали сред урните с мъртви!
Секретарят на ДСБ Димо Петров сменя герберката Полина Витанова в крематориума.
София, България
image   Единственият у нас и на Балканите - "Крематориум София", се тресе от скандали. Мястото, в чиито пещи свършва пътят на много българи, се върти в омагьосания кръг на съдебни дела, спорове за пари и смени на върха. Организационният секретар на ДСБ Димо Петров да влезе в Борда на директорите на крематориума на мястото на Полина Витанова, която напуска по лични мотиви, реши Столичният общински съвет на последното си заседание, съобщи ОFFNews.  Против гласуваха само съветниците от БСП, но не по разделителната линия ляво-дясно, а защото "искаме да чуем какво се крие зад личните мотиви, с които напуска Витанова", обясни пред OFFNews Милка Христова, съветник от БСП. Според нея и колегите й от групата в СОС върху досегашния представител на общината, която има 20% собственост в дружеството, се упражнява натиск. Нещо като развод по италиански, тъй като 80 на сто са притежание на италианския инвеститор "Карма интернешънъл". Общината обаче има блокираща квота още от времето, когато кмет на София бе Стефан Софиянски.

В действащия борд са Янислав Недев, шеф на Крематориума и при Софиянски, Полина Витанова, председател на Съвета на директорите и на "Софийски имоти", и Варо Маниас откъм "Карма". Срещу него върви наказателно производство за безстопанственост, "Московска" 33 оспорва в съда и продажбата на контролния пакет акции от него и съдружника му Силвано Урчиуоли на регистрираната в Италия фирма "Скутум".

Задълженията на дружеството от всичко това вече са 460 000 евро, обяснява Христова. Столична община не е уведомена за тази сделка предварително, изненадан е и Недев, който също има акции в дружеството.

А съгласно устава, преди да продаде дела си на трети лица, акционерът, който продава акциите си, първо трябва да ги предложи на съдружниците си.

Предстои кметът Йорданка Фандъкова да свика извънредно заседание на управителния съвет, на което Петров да смени Витанова. Общинарите обаче се боят, че италианците ще поискат да се включи в дневния ред смяна и на Недев с техен човек. А стане ли съотношението 2:1 в Борда, цените на "смъртта в урна" ще скочат, а пратиката на консултантските договори за по няколко хиляди лева няма да спре. За вдигане на стойността на услугите в "Крематориум" - София италианците настояват вече няколко пъти.

" type="application/x-shockwave-flash" play="true" loop="true" menu="true">

НЕКОИ ЧЕРПЯТ ОПИТ ОТ ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ?!  :)))



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: chavdar01
Категория: Политика
Прочетен: 3955198
Постинги: 2607
Коментари: 5561
Гласове: 4831
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031