Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2016 21:35 - БЛИЦ ЗНАЕ,МВР-БЪЧВАРОВСКО НЕ ЗНАЕ?! АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ?!
Автор: chavdar01 Категория: Политика   
Прочетен: 758 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Митичният наркобос Вальо Совата трупа милиони от бежанци. Преминаването от Капитан Андреево до границата със Сърбия излиза на имигрант 2500 евро.
Видин, България
image     image   Скандално ВИДЕО доказва участието на български граничари в схема за трафик на бежанци!
 
Луксозни хотели, спа комплекси, кила злато, провесени на врата, и уискита за хиляди левове са само част от придобивките на видинските мутри, контролиращи най-печелившия в района бизнес с трафик на хора. Според представителите на ъндърграунда кукловодът на участниците в най-натоварения канал за бежанци в страната е митичен наркобос по прякор Вальо Совата, пише "България Днес".От години той е неуловим за властите и освен тежката ръка, която е поставил върху трафика на хероин и цигари в Северозападна България, Совата дърпал конците и на доходоносния бизнес с нелегални емигранти.

Запознати с дейността на видинския бос коментират под сурдинка, че паяжината, която бил оплел през годините, била толкова гъста, че никой не можел да го пипне. Според притеснени жители публична тайна било, че бандата на Совата колела и бесела, а статуквото не се било изменило от зората на демокрацията.

"Градът ни е като в началото на 90-те. Трафик на хора, контрабандни цигари и тонове наркотици. Единствената промяна е Дунав мост 2, който обаче улеснява престъпниците, тъй като там няма митница", заяви бивш пандизчия, помолил за анонимност.

Заради граничното местоположение на града и нестихващите вълни мигранти от Близкия изток крими контингентът е насочил дейността си главно в каналджийството. Според експерти в момента той представлява най-успешния и сигурен престъпен бизнес в България, тъй като печалбите са чисти, а наказанията малки. Той е и много по-безопасен дори от контрабандата на цигари.

Основният поток у нас влиза от Турция през ГКПП Капитан Андреево. Таксите за вход са между 800 и 1200 евро от Одрин до София, като дейно участие в прекарването на бежанците играят самите граничари. Именно там преди седмица избухна и скандал, след като в интернет пространството бе публикуван клип от термовизионните камери на пункта. От записите се вижда как двама граничари помагат на 60 имигранти да преминат браздата. След навлизането на българска територия се задвижва добре сработен механизъм.

Бежанците се поемат от каналджии и се транспортират в околностите на Пловдив. Там престояват известно време, след което се поемат от софийските трафиканти. Арабите в столицата препращат "живата стока" към Видин. Там те се разпределят между бригадирите на каналджии, сред които най-известни са т.нар. Кюпа, Злати и Бучката. Емигрантите се превозват през Кереево и Извор махала. Около града има и няколко места, през които преминават емигранти през „зелена“ граница. Едното е Делейна, на 25 км западно от Видин и на 2 км от границата със Сърбия.

Много водачи предпочитат браздата през Кулата, тъй като уговорките с тамошните граничари са много стабилни, твърдят запознати. Общото между всички звена в Пловдив, София и по-точно арабите на Лъвов мост и видинските трафиканти е неуловимият Вальо Совата. Мистичният наркобос получава солиден процент на всеки прекаран бежанец, като в замяна осигурява протекции и спокойствие на каналджиите.

P.S.1
МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ИМА ЕДНО ИМЕ-ПОЛИЦИЯ И НЕЙНИЯТ НАЧАЛНИК Е БОКО-ТИКВАТА БИВШ СИК-АДЖИЯ!!!

P.S. 2
ДЖАНИ ИЗВИНЯВАЙ!
ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ!

" type="application/x-shockwave-flash" play="true" loop="true" menu="true">

P.S. 3
В БОТЕВГЕРАД ИМА 20 ПОЛИЦАИ ОТ 72000-ДНА ПОЛИЦЕЙСКА АРМИЯ?!
СРАМ!!!
СРАМ И РЕЗИЛ!!!



Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: chavdar01
Категория: Политика
Прочетен: 3981930
Постинги: 2607
Коментари: 5561
Гласове: 4831
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930