Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2021 20:39 - Отрова! Народът не иска да ги диша, те пак се навират
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 912 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 15.05.2021 20:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Отрова! Народът не иска да ги диша, те пак се навират  

image Бойко Борисов

  | 14605|12.05.2021
https://frognews.bg/novini/otrova-narodat-iska-disha-pak-navirat.html?fbclid=IwAR0qgaxjp-LU_3Fsjbd-VYPmOVc9d00sCWsu_Y3RikALj51AC6JNmr75H6Q


И тази сутрин бившите министри от кабинета на „Борисов“ 3 бяха плъзнали като хлебарки по телевизионните студия на най-големите телевизии, за да ни обясняват как чудесно са си свършили работата и че по-добри от тях няма на света.  

Появата им предизвика различни чувства, но все в негативния спектър. На едни им се доповръща от погнуса заради лъжите, които е трябвало да изтърпят ушите им през последните 4 години на последното /дано да  е така/ бойково управление. Други не се въздържаха и теглиха по една майна на ефира, като щракнаха червеното копче на дистанционното. Трети пък наостриха перото си и изляха мъката във фейсбук. Някои от писанията директно сочат към патологични зависимости между медиите и политическия елит, заради което не случайно България падна с още една позиция по свобода на словото и зае 112-то място.  

Вероятно е имало и такива, които са се развеселили от устрема на доскорошните величия да се пробутват на народа в последните часове от пребиваването си във властта. Казват, че дозата прави отровата. И ако пиарите на ГЕРБ си бяха свършили работата, щяха да се светнат, че щурмът на гербаджийските кадри точно в тази ситуация действа като цианкалий.

 

Химиците надали са открили по-силна отрова за разлика от мозъчния тръст на ГЕРБ. Защото, за да пробутат до болка втръсналите си и скучни опорки, партията както казват някои експерти разшири „ветрилото си на влияние“ в медиите, като пусна да ни облъчват също втръсналите до полуда разни „лози“ от рода на Антоанета Христова, Андрей Райчев и Харалан Александров, например.

 

За огромно съжаление има една абсолютно безспорна истина и тя е, че Бойко Борисов с неговите три управления нареди страната на последно място  в Европа по всички възможни показатели – бедност, корупция, смъртност, жизнен стандарт и каквото се сетите още. Чуждият бизнес не иска и да помирише за нас, а родният се изнася зад граница с 200.

 

И докато едни изстрадали от мизерия възрастни хора се радват на подаянията си от 50 лева, други сладко спинкат до чекмеджета с кюлчета и пачки. Родната действителност е още по-жестока, вулгарна и грозна,  убедени сме.  Трябва само да се разприказват и други след зърнения бос Светослав Илчовски и търговецът на пилета Иван Ангелов, оказал се от най-близкото обкръжение на Борисов, но без сексуални отношения.

 

Борисов отдавна е дал да се разбере, че не отбира от приказки, защото каквото си е наумил, това и прави. Добро-зло, няма значение. Но понеже времената, макар и бавно, е видимо че се променят, то нека и ние да постъпим цивилизовано и да помолим: „Г-н, Борисов,  бъдете разумен, приберете си актива от телевизионните студия. Не ни го навирайте толкова агресивно.


И докато вие или  някой от вашите хора не се престраши да разкаже за чекмеджето ви и мистериозната Мата Хари, изтъргувана срещу 5 бона, не ни се явявайте повече“. Не знаем дали са ви го признали вашите, но народът не може да ви диша. И онези,  няколко стотин хиляди души, с които се тупате в гърдите, че са ви подкрепили на изборите, не са толкова. Лъжат ви! Голяма част са изтъргувани също като онази красива госпожа, дето ви щракна  и ни показа колко сте гол. 

 

Невена Миткова     




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. planinitenabulgaria - След публикуването на клипа с "Чекмеджетата с кюлчетата"
15.05.2021 21:30
ББ е по-популярен от всякога. Аз също гледах записа. В 3.05 ч. ББ става да пикае и е записан от камерата в пикателното. Леле, какво едро нещо извадИ. Изплаши ми окото. Блогърът Венци, най-надарен в тази област не знам дали това нещо е по-силите му. От тогава аз съм само за ББ. Гледах и още едни запис, как се отпикава Слави. В сравнение с това на ББ, неговото си е направо гюдерия. С голям таквоз се управлява страна, не с гюдерия.
цитирай
2. leonleonovpom2 - Коста, имам аналог на историята ти от пети или шести клас!
15.05.2021 22:46
Майка ми беше учителка в Балканско село, преди Обзор. Бях с нея,четири години! Рано пораснах!
На 24 години ,за опозиционна дейност, тя е арестувана, като директор на училище Лишена от учителски права за 15 години и изселена завинаги от родния си град....
Пътувахме с автобус към селото!
На спирката в Слънчев бряг се качи семейство от млади цигани Жената беше в напреднала бременност Жената зад шофьора и отстъпи място
Но, за кратко Циганката стана и отстъпи мястото си на циганина Той се настани доволен на него!
Надигна се ропот в автобуса Жената преди нас на седалката нададе глас- майка на съученичка
Веднага да става, не го ли е срам! Бременна жена да стои, той да седи?
Той се смути и се надигта, да става, но циганката нареди да си седи! И обясни на жените защо!- Защото мъжето имат х.., а женито- п....!!
Майка ми гледаше тревожно към мен, но аз се правех ,че гледам през прозореща
Тя стана и каза на щофьора да нареди на този веднага да става и да сяда жена му, или да отваря вратата и двамата да се махат Той спря автобуса
Като видяха ,че работата е сериозна , размениха местата си!
Но майката на ученичката пред нас не се успокои до слизането Непрекъснато повтаряше Ще стана и ще скъсам главата на тази циганка! Да унижава така, нас, жените!

Поучително, нали?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747179
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031