Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2021 10:24 - Биохимик - "Ако сте направили убийството ..."
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1290 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.06.2021 10:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Биохимик - "Ако сте направили убийството ..."

4 юни 2021 г.

  image


  „ Ами сега, направихме грешка“ - те вече репетират оправданията си за смъртта и нежеланите реакции, които могат да обхванат планетата. Булик обяснява какво да правите, ако сте били измамени.

Корнелиус Г. Булик има  магистърска степен по биохимия в университета „Пиер и Мария Кюри“, Париж, Франция и магистър по молекулярна биология и патология, Университет  в Монреал, Медицински факултет.
"Интересът ми е към практиката и средствата за поддържане на млад и здрав дух и тяло дори в напреднала възраст, например след 70 до 120 и повече години.  Горд съм, че съм пример в това начинание. "
от Корнелий Булик (henrymakow.com)
Повече от година живеем в „интересни времена“ и сме свидетели на социални промени по целия свят, които изглеждаха немислими само преди две години.
Повечето хора, както обикновено, нямат представа каква е реалността и просто се съобразяват с това, което командващите им заповядват.
Да, казва ни се, че сме стадо и трябва да носим парче плат на лицето и да придобием стаден имунитет чрез ваксини срещу смъртоносен коронен вирус, който се променя (мутира) редовно в нови варианти, по-опасни и смъртоносни от предишния , нещо, което никога не е било наблюдавано по-рано в биологията! 
Всеки добър вирусолог ще ви каже, че всеки вирус се адаптира и става все по-малко смъртоносен при скачане на видове. Но политиците казват,  че новият коронен вирус COVID -19  прави точно обратното. Новите варианти са все по-смъртоносни. Децата изглеждаха имунизирани миналата година ...; вече не, и те трябва да носят маската и да вземат удара като останалите от нас!
"" СВЪРЗАНОСТ
От древността редовно чуваме, че сме твърде много на тази планета. Лекарството беше ВОЙНА; четем това в „ Илиада и одисея ” на Омир с войната в Троя, около девет века пр. н. е
Съвсем наскоро Малтус, Дарвин, Галтън и други ни запознаха с „научната“ евгеника; и дори по-наскоро, Рокфелер, Търнър, Гейтс изтласкват "чутото" - да, вие и аз, и нашите деца, и със сигурност не те!
За постигане на избиването на целта на стадото, както каза Гейтс в своя TEDTALK, едно от средствата е чрез „ВАКСИНИ“ (и „овчицата“ в публиката пляскаше)!
image Да, отровите, които наричат ​​ваксини, не са ваксини, а инструмент за генетична намеса; всъщност целта е да накара всеки, който е получил удар, да произведе ГМО отрова - протеина от шипове (точно както ГМО козите произвеждат белтъци от паяк в млякото си).
"Направихме голяма грешка. Досега не го осъзнавахме", каза Брайън Бридъл, вирусен имунолог и доцент в Университета на Гуелф, Онтарио. Той предупреди слушателите, че съобщението му е „страшно“.
И така, какво има предвид под „не осъзнахме“ ?!
Изследванията показват, че протеиновият протеин от "ваксините" на COVID-19 навлиза в кръвта и убива ендотелните клетки на кръвоносните съдове, което обяснява хилядите съобщени странични ефекти от кръвни съсиреци и сърдечни заболявания до увреждане на мозъка и репродуктивни проблеми.   image (вляво, Корнелий Булик)
Със сигурност те са знаели, тъй като вече са наблюдавали това, което се случва при животни, инжектирани с удара години преди да започнат да инжектират тази отрова на хората. Всички тези животни - мишки, плъхове, зайци, порове, норки ... всички умряха веднъж, инжектирани с уреда, който инжектират сега на хората; стари, млади и деца; Това е престъпно!
Сега, тъй като котката е извън чантата и ние виждаме неизразимите щети, които ваксината е нанесла и продължава да прави, отказният дискурс е „не знаехме“!
"Изследователите на ваксини предполагаха, че новите ваксини с иРНК COVID ще се държат като" традиционни "ваксини, а протеиновият протеин, отговорен за инфекцията и нейните най-тежки симптоми, ще остане най-вече на мястото на ваксинация в раменния мускул, казват те сега. 
Въпреки това японските данни вече показват, че протеиновият протеин на коронавируса попада в кръвта, където циркулира в продължение на няколко дни след ваксинацията и след това се натрупва в органи и тъкани, включително далак, костен мозък, черен дроб, надбъбречни жлези и във високи концентрации в яйчниците и тестисите. 
Те са знаели това и знаят това сега и все още продължават да инжектират тази отрова на милиони хора - стари, млади и деца. Колко по-престъпно от това ?!
Можем да заключим, че това се прави умишлено, за да се извади стадото - човешкото стадо, ти и аз, и нашите деца - Бил Гейтс го каза нагло в презентацията си, нали ?!
КАКВО ДА ПРАВИМ?  
На първо място, не вземайте отровния им удар!
Само в случай, че не сте знаели и сте взели удара, трябва да очаквате щети и дори да се изправите пред смърт през следващите две години, ако не направите нищо. 
Започнете с покупката или излезте навън и намерете игли / листа от бял бор (игли от бял бор, ела, кедър и смърч съдържат шикимова киселина и сурамин) и направете запарка в гореща вода с малко алкохол или мазнина като кокосово масло или масло . 
Използвайте много листа на литър вода и ги оставете да се влеят около Ѕ час. 
По-добре е да използвате електрически пасатор за извличане на шикимовата киселина и сурамина. След това сложете цялото в цедка и натиснете пастата с лъжица, за да извлечете сока. Изпийте Ѕ чаша от този екстракт сутрин и вечер за неутрализиране на протеиновите протеини.
За предотвратяване на запушване на кръв, трябва да приемате по една супена лъжица натто (прясна или дехидратирана) на всеки осем часа. Важно е да приемате цяло натто, а не пречистената наттокиназа; този ензим разтваря запушванията. Освен наттокиназата, натто съдържа и други важни молекули, една от които е витамин К2, важен за здравето на съдовите стени, повредени от протеина на шипа.
Правейки това, малко по малко, тялото ви ще се отърве от клетките, произвеждащи шип протеин, и тогава може да се смятате за безопасни. 
Имайте предвид, че ваксинираните хора сякаш изхвърлят шип протеина около себе си. Така че, ако живеете в присъствието на такива хора, у дома или на работа, трябва да се предпазите от проливането с нато, витамин D3 (10000 UI / ДЕН), магнезий, цинк и витамин А.
Яжте здравословна храна, излагайте се на слънце и ако е възможно, потъвайте редовно в морската вода и най-важното не забравяйте напитката си от бели борови иглички.
Най-добри пожелания за благополучие на вас и вашите близки и нека Бог да ни помогне и да ни вдъхнови за по-добро служене на БОЖЕСТВЕНОТО в нас. ----------------- Свързани -  Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците от иРНК ваксина се разпространяват в цялото тяло: мозък, сърце, черен дроб, яйчници, тестиси и други
Първи коментар от Seven Fishman 
Теорията за боровите игли не работи, тъй като леталното инжектиране ограбва ендотелните клетки от целия им кислород, тъй като всяка доза РНК на Messenger съдържа 50 МИЛИАРДА протеинови пикове, според д-р Шери Тенпени. Всеки от 50-те МИЛИАРДА протеинови протеини води цитокинова бурна война, за да открадне кислород и тъй като те побеждават, домакинът / жертвата умира. НЯМА ЛЕК. Боровите игли могат да направят добра супозитория, ако харесвате болка, но те не правят нищо, за да спрат кислородната война в протеиновите шипове. Това са глупости, които моят добър приятел Майк Адамс популяризира в Брайтън. Той греши. НИЩО няма да попречи на натиска на протеиновите шипове, докато тялото на гостоприемника не умре. И колкото повече снимки и бустери правите, толкова по-бързо умирате!  
CB отговаря:

Коронавирусна болест 2019 и билколечение - актуални въпроси, свързани с токсичността и стандартизацията на фитофармацевтиците;   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/ pmc / articles / PMC7951132 /   (отидете на страница 6 за шикимова киселина)

Звезден анасон (Illicium verum): Химични съединения, антивирусни свойства и клинично значение; https: //pubmed.ncbi.nlm.nih. gov / 31997473 /  Шикимовата киселина, маноза биоизостер, насърчава растежа на косата с индуциране на анагенов цикъл  на косата https://www.ncbi.nlm.nih.gov/ pmc / articles / PMC6861222 /  (Намираме препратка към нашата тема в текста на публикацията.)

И т.н.

Подходящи научни публикации, свързани с тази тема със сурамин:

Сураминът инхибира SARS-CoV-2 инфекцията в клетъчната култура, като пречи на ранните стъпки от репликационния цикъл; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/ pmc / articles / PMC7526844 / Сурамин инхибира Чикунгуня репликацията на вируса, като взаимодейства с Вирионите и блокиране ранните стъпки на I nfection; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/ pmc / articles / PMC7150963 /    Потискане на пропускливостта на клетъчната мембрана чрез  сурамин : участие на неговите инхибиторни действия върху коннексин 43 хемиканали;   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/ pmc / articles / PMC4105932 /



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39919602
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930