Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2021 11:30 - ВИРУС ВНИМАНИЕ! - Ето, дойде смърт!
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1139 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.07.2021 11:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ВИРУС ВНИМАНИЕ! - Ето, дойде смърт!

 Администратор 20 юли 2021 г.  Други писатели

Сензационно видео от д-р Sucharit Bhakdi, почетен професор по медицинска микробиология и имунология, за опасностите от ваксината Covid

Представено от Lasha Darkmoon,
20 юли 2021 г.

image

 

  ПРЕПУБЛИКИРАН НА TRUTHSEEKER

Моят уважаван австралийски кореспондент Питър Майърс пише в кръгъл имейл: „Професор Сухарит Бхакди, мигрант от Тайланд в Германия, предупреждава за рисковете от иРНК ваксините (Pfizer & Moderna). Това са генни терапии. " Майърс добавя ентусиазирано: „Този ​​човек говори толкова ясно - моля, помогнете за изваждането на тези видеоклипове.“  

[LD] ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ: Мненията, изразени във видеото по-долу за опасностите от ваксината Covid, отразяват възгледите само на оратора, на който той разбира се има пълно право.

Въпреки това, една дума предпазливост. Ако сте взели ваксината сами или сте на път да я вземете, може да се чувствате еднакво право на противоположната гледна точка, че ваксината е полезна, а не вредна.

Всъщност това е гледната точка на мнозинството .

ЛИЧНО ОПОВЕСТЯВАНЕ: Аз самият не съм имал ваксината, въпреки че я предлагах два пъти; и не съм изпитвал никакви лоши последици от отказването да приемам ваксината. Познавам и немалко възрастни хора на седемдесет години, за които се казва, че са „уязвими“, които са отхвърлили ваксината и все още са живи и здрави. Някои от тези по-възрастни хора дори са „бунтовници с маски”, отказващи да носят маските си по всяко време. Това те изкривиха, като се докопаха до медицински „освобождавания“, които са достатъчно лесни за получаване.       

Честността обаче ме принуждава да призная, че съм говорил с десетки мои съседи, които са били ваксинирани и нито един от тях не е съобщавал за неблагоприятни симптоми или внезапен рязък спад в здравето. Ще изпитват ли ужасяващи последици в бъдеще, както някои алармисти обичат да предсказват? Това остава да се види. Ужасните прогнози са две стотинки. Ще свърши ли светът утре, защото някой пророк на обречеността казва, че ще го направи? 

Въпреки това, трябва да се помни, че д-р Сухарит Бхакди се радва на безупречна репутация на водещ изследовател, без репутация.  Наградите, които е получил за работата си, наистина са впечатляващи . Накратко, той не е пророк на харум-скарум на гибелта или теоретик на конспирациите с диви очи. Напротив, той е виден в своята област на медицинската микробиология и имунология и дори е бил номиниран за Нобелова награда.

Ако се нуждаем от допълнителни доказателства, че този обезпокоителен тайландски доносник, който е опорочен от някои от критиците му като „най-опасният човек в Германия“, трябва да бъде взет на сериозно, това е простият факт, че „ случаите на Covid нарастват най-много - ваксирани държави, не в най-малко ваксираната . "  [LD]       

ВИДЕО: 7.04 минути

 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39899197
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930