Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2016 14:17 - А ДАЛИ НЕ Е ИСТИНА,ЧЕ ЕР-ДОГАН Е БИЛ КАНЕН НА ПРАЗНЕНСТВАТА???
Автор: chavdar01 Категория: Политика   
Прочетен: 655 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Руски медии в грозна пропаганда:
България кани Ердоган на Шипка!
Няколко издания разпространяват откровената лъжа, питат къде ни е съвестта Публикувано: 3 март 2016, 12:16   София, България. image   Зловредна „новина” циркулира в интернет пространството и предизвика бурни реакции у много българи навръх националния празник 3 март. Цял куп руски медии гръмнаха с информацията, че в деня на Освобождението България е поканила турския президент Реджеп Ердоган да участва в честванията по случай празника, вместо да извика представител на страната-освободителка. С такива статии излязоха изданията „Правда”, „Московский комсомолец”, „Израил 24”, „Комсомолская правда”. Последният дори си позволява да публикува агресивното заглавие „Братушки, къде ви е съвестта?”.

Ето част от публикацията на вестника:

„На 3 март българите празнуват националния си празник – Освобождението от османско иго.

Основните тържествени мероприятия се провеждат на връх Шипка, където руската войска е удържала една от най-големите си победи. Основният чуждестранен гостенин на церемонията обаче съвсем не е представител на Русия. Впрочем нас като цяло престанаха да ни канят в България – през 2003 година бе последният път, в който Владимир Путин бе поканен в този паметен ден на Шипка. В същото време обаче на празника неочаквано бе поканен турският президент Реджеп Тайип Ердоган.

Всъщност, защо пък да е неочаквано? Това решение е напълно в съответствие с политиката на днешните български власти. Българският външен министър Даниел Митов дори официално определи Русия и „Ислямска държава“ като основните външни заплахи за ЕС. София горещо подкрепи санкциите на ЕС срещу Русия и предателски се отказа от договореното вече полагане на тръбите от газопровода „Южен поток“, който можеше да донесе на страната милиарди долари. Но в Брюксел наредиха, а София раболепно отдаде чест.

Защо обаче поканиха именно Ердоган? При всички положения той е потомък на бившите поробители на България. Може би като знак на помирение? Не, това е чиста политика. В София казват, че България и Турция сега са съюзници в НАТО, имат общи интереси, а отношенията им са по-силни отколкото тези с Русия. Неслучайно българските власти не казаха и една дума срещу Анкара за сваления руски самолет. Напротив, дори подкрепиха лъжливата турска версия за инцидента.

Най-гнусното е, че сега се опитват да пренапишат и историята и да забравят за руската кръв, с която е напоена българската земя. Доскорошният лидер на партията на турското малцинство в България ДПС – Лютви Местан, директно заяви, че „българите никога не са живели така добре както по времето на Османската империя“, а след „нежеланото (!) нахлуване на Русия“ животът им се е влошил”.

Част от руските медии се позовават на сайта “Bulgarian Times”, който изобилства от новини за теория на конспирацията, отвличания от извънземни и предсказания на Нострадамус./БЛИЦ/

image

">

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ОСВОБОДЕНИ БЪЛГАРИ!!!





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: chavdar01
Категория: Политика
Прочетен: 3996919
Постинги: 2607
Коментари: 5561
Гласове: 4831
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930